Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 1 feb 2019

Riverdale, Arrow en tig andere Netflix-series zijn verlengd

Kijk je veel series van de Amerikaanse zender CW? Dan hebben we goed nieuws voor je. Zojuist is namelijk bekend gemaakt dat een flink aantal van die series zijn verlengd. Dan hebben we het over Dynasty, Arrow, Riverdale en een flink aantal andere shows die wekelijks op Netflix te zien zijn. Zeven, om precies te zijn.

CW verlengt populaire Netflix-series

Acht series van CW krijgen er elke week een nieuwe aflevering bij op Netflix. Waar de streamingdienst normaal wacht tot een seizoen compleet is, kun je in het geval van die series dus meteen na de Amerikanen ook genieten van de nieuwste afleveringen.

Dat feestje gaat voor zeven van die acht series gewoon door. Arrow, ongetwijfeld de populairste, krijgt dit najaar een achtste seizoen. Ook de andere Arrowverse-shows krijgen een vervolg, waardoor een crossover ook weer in het vat zit.

Arrow serie netflix CW

The Flash krijgt een zesde seizoen, Supergirl en Legends of Tomorrow gaan voor seizoen 5 en Black Lightning krijgt een derde seizoen. Al maakt Black Lightning vooralsnog geen onderdeel uit van de Arrowverse.

Dan hebben we nog twee series die niet binnen DC vallen, maar wel in het rijtje van CW behoren. Dan hebben we het natuurlijk over de succesvolle shows Riverdale en Dynasty. Riverdale krijgt een vierde seizoen en Dynasty een derde seizoen.

Slecht nieuws? Valt mee!

Maar de achtste serie dan? Dat is The 100, een serie waarover we helaas nog geen goed nieuws hebben. Maak je echter geen zorgen, want daar is een goede reden voor: de serie gaat pas in april weer verder, dus CW zal net zoals vorig jaar eerst afwachten hoe die nieuwe afleveringen het doen. Voor Crazy Ex-Girlfriend en Jane the Virgin valt sowieso het doek.

Reageer op artikel:
Riverdale, Arrow en tig andere Netflix-series zijn verlengd
Sluiten