Milton Broen
Milton Broen Cars 10 jan 2016

Roadster Scoot is een stijlvolle speelgoedauto waar jong én oud op wil scheuren

Aangezien auto’s onze harten sneller laten kloppen kunnen we het uiteraard begrijpen dat kinderen ook aan hun nodige dosis autovermaak moeten komen. Daar heeft Restoration Hardware daar rekening mee gehouden door de Roadster Scoot te produceren.

Roadster Scoot; het klassieke scheurmonster

Restoration Hardware staat erom bekend dat ze toffe spullen verkopen voor jongere kinderen, maar de Roadster Scoot is een product dat je ook graag wilt hebben als je oud(er) bent. Deze stijlvolle speelgoedauto is namelijk een toffe en klassieke wagen in de meest minimalistische vorm. Eén nadeel; de Roadster Scoot is slechts geschikt voor kinderen tussen de twee- en vier jaar oud. Rijden met deze speelgoedauto als volwassene raden we daarom dus ook af, want het zal toch zonde zijn als-ie daardoor sneuvelt. Maar wees niet getreurd, want de Roadster Scoot kan ook als decoratie een toffe taak vervullen!

Deze toffe speelgoedauto bestellen?

Heb je een kleine thuis? Dan kun je ‘m waarschijnlijk niet blijer maken dan door ‘m de Roadster Scoot te schenken. Los van dat je kind er zelf van kan genieten, zullen alle andere kinderen hun ogen uitkijken en kun je er uiteraard zelf ook naar kijken. Voor een prijs van 138 euro plus 23 euro aan verzendkosten kun je ‘m hier bestellen. Het enige nadeel is dat-ie (momenteel) alleen in de Verenigde Staten en Canada wordt geleverd, dus zou je ‘m vanuit daar naar Nederland laten versturen met alle dure verzendkosten van dien.

Reageer op artikel:
Roadster Scoot is een stijlvolle speelgoedauto waar jong én oud op wil scheuren
Sluiten