Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 14 mei 2019

Robert Downey Jr. deelt emotionele Avengers: Endgame video

De Avengers: Endgame hype blijkt nog volop in leven te zijn. Naast de nog steeds toenemende verkoop van bioscoopkaartjes verschijnen er ook allerlei interessante posts en theorieën rondom de film. Zoveel dat je door de bomen eigenlijk het bos bijna niet meer kunt zien. Al sprong deze Instagram post van Robert Downey Jr. er wat ons betreft uit.

Emotionele Avengers: Endgame scene

Het is op zich niet vreemd dat ook enkele weken na de release van een populaire film nog steeds allerlei berichten op social media verschijnen. Ze zijn natuurlijk lang niet allemaal even interessant, maar wij vonden het recente bericht op de Instagram pagina van Robert Downey Jr. zeker de moeite waard.

We zien namelijk een kijkje achter de schermen tijdens de opnames van Avengers Endgame tijdens een scene met acteur Tom Holland. Ondanks dat hun personages Tony Stark en Peter Parker qua karakter erg verschillen bleek in de film wederom dat de twee wel een erg goede band samen hadden. Dat wordt in de onderstaande video nog een beetje extra benadrukt:

Gezien het gigantische salaris dat Robert Downey Jr. ontvangt vragen wij ons stiekem wel af hoeveel de bovenstaande scene hem opgeleverd heeft. Al helemaal omdat sommige bronnen beweerden dat hij voor slechts drie opnamedagen op de set van Spider-Man: Homecoming al zo’n 15 miljoen dollar kreeg.

Spider-Man: Far From Home

Wil jij weten hoe het hierna verder gaat met Peter Parker en zijn alter-ego Spider-Man? Bekijk dan de trailer voor Spider-Man: Far From Home. Deze film zal begin juli in de Nederlandse bioscopen verschijnen.

Reageer op artikel:
Robert Downey Jr. deelt emotionele Avengers: Endgame video
Sluiten