Robert Pattinson als The Batman: eerste beelden duiken op!

Toen bekend werd dat  Twilight-acteur Robert Pattinson de nieuwe Batman zou gaan worden, bleek dat niet iedereen hierop zat te wachten. Toch waren er uiteindelijk veel fans die vonden dat de beste man wel een kans verdiende. Al wist natuurlijk niemand hoe zijn versie van de gemaskerde superheld eruit zou gaan zien.

Regisseur Matt Reeves heeft nu via Twitter enkele testbeelden gedeeld die alvast een voorproefje geven op hoe de Batman in zijn film eruit gaat zien.

Eerste beelden The Batman vrijgegeven

Ondanks dat de video nog een beetje vaag blijft krijgen we toch een indruk van het personage dat Pattinson straks in The Batman neer gaat zetten:

Naast Pattinson gaat de film rollen hebben voor Jeffrey Wright (James Gordon), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Colin Farrell (Penguin) en Paul Dano (The Riddler).

Het werd een tijdje geleden al duidelijk dat The Batman geen link zal hebben met de vorig jaar verschenen oorsprongsfilm rondom The Joker. In plaats daarvan zal er sprake zijn van meerdere slechteriken, waaronder Penguin en The Riddler. Het zal echter even duren voordat we deze personages in actie kunnen zien. Dit omdat de film pas in juni 2021 naar de bioscopen zal komen.

Geen superheld

Robert Pattinson heeft een tijdje geleden overigens enkele opvallende uitspraken over zijn personage gedaan. Zo gaf hij aan dat Batman volgens hem geen echte superheld was. Dit omdat de gemaskerde misdaadbestrijder geen concrete superkrachten bezit, maar het moet hebben van allerlei gadgets en moderne technieken. Ondanks dat hier de nodige kritiek op kwam was hij niet de enige fan welke er zo over dacht.

Naast Pattinson zijn er overigens nog flink wat andere acteurs die in de huid van Batman gekropen zijn. Zo hebben onder andere Michael Keaton, Christian Bale en Ben Affleck het populaire DC-personage gespeeld.

De laatste nieuwtjes rondom The Batman en andere films kun je vinden in dit overzicht.

Twitter

Reageer op artikel:
Robert Pattinson als The Batman: eerste beelden duiken op!
Sluiten