Schoonmaken doe je met deze Star Wars robotstofzuiger van Samsung

De smarthome gadget waar wij het meest fan van zijn is de robotstofzuiger. Drie keer per week rijdt ‘ie in ons huis rond zodat het altijd weer een opgeruimd feestje is om thuis te komen. Samsung heeft er echter voor gezorgd dat wij ook tijdens het wekelijkse stofzuig-rondje thuis willen zijn. Maak kennis met de POWERBOT Star Wars edition.

Star Wars POWERBOT is dé robotstofzuiger voor in huis

Het is voor dit product moeilijk om er geen promo-verhaal van te maken. Toen we ‘m voor het eerst tijdens het European Forum 2018 in Rome zagen konden wij onze ogen er niet vanaf houden. En hadden we geen oog meer voor de smarthome gadgets waar het event eigenlijk om draaide.

De POWERbot VR7000 biedt het beste van twee werelden. Je krijgt natuurlijk een prima robotstofzuiger tot je beschikking, maar dan in de vorm van een Stormtrooper of Darth Vader. Je kiest dan toch wel voor de laatste variant? De speciale stofzuiger voorziet je namelijk ook van stemgeluiden. En die zijn van Darth Vader net wat indrukwekkender.

robotstofzuiger

De Darth Vader robotstofzuiger is ook net wat geavanceerder. Je kunt ‘m aan je Wifi-netwerk koppelen en krijg je een eigen afstandsbediening tot je beschikking. En als je ‘m aan de lader koppelt dan wordt je door Darth Vader’s beroemde adem vergezeld worden. WANT!

Samsung heeft de VR7000 Star Wars edition ter ere van Star Wars: The Last Jedi op de markt gebracht. Om tot het beste model te komen is er nauw met fans samengewerkt. De fans moeten het product immers aanschaffen, dus dat was een slimme strategie van het Zuid-Koreaanse merk.

De technologie van de stofzuiger zorgt ervoor dat randen zo optimaal worden schoongemaakt. Visionary Mapping zorgt er uiteindelijk voor dat de ruimte voor je huis perfect in kaart wordt gebracht zodat de stofzuiger zo efficient aan de slag gaat. De snelste route wordt in het systeem opgeslagen zonder in te leveren op kwaliteit. Niet voor niets is de robotstofzuiger in 2017 met een CES Innovation Award bekroond.

De Samsung POWERbot is uiteraard in Nederland beschikbaar voor zo’n 449 euro, maar dat geldt helaas niet voor de Star Wars edition. Deze uitvoering is alleen in de Verenigde Staten beschikbaar. Maar ach, hier leggen wij uit hoe je gadgets uit Amerika toch naar Nederland haalt.

Reageer op artikel:
Schoonmaken doe je met deze Star Wars robotstofzuiger van Samsung
Sluiten