Kiara Angelino
Kiara Angelino Home 11 apr 2017

WANT to Have: vijf robotstofzuigers die jouw vloer weer laten stralen

Zelf stofzuigen of dweilen is verleden tijd, daar zijn namelijk robotstofzuigers voor. Zit je thuis of op je werk, de robot gaat aan de slag wanneer je maar wil. Wij hebben een paar robotstofzuigers opgezocht waarmee jouw vloer er altijd blinkend uitziet.

De beste robotstofzuigers

Stofzuigen, dweilen, bezemen, er is helemaal niks aan. Daarom bestaan er gelukkig stofzuigers. Er zijn verschillende soorten, sommige passen overal onder, andere reinigen zelfs de lucht. Het is maar waar jij het voor nodig hebt. Check hier een aantal robotstofzuigers die jouw huis geheel de dag door schoonhouden.

Neato Bovtac D5 Connected: maakt de smerigste hoekjes schoon

De Naeto Bovtac D5 Connected is een mooie en simpele stofzuiger. Zit je in de bus onderweg naar huis? Zelfs dan kan-ie worden aangezet. Als de batterij van de robotstofzuiger leeg is gaat ‘ie zelf naar zijn oplaadstation. De stofzuiger is zelfs zo slim dat hij dan terug gaat naar de plek waar hij gebleven was. Allerlei vloertypes kan ‘ie schoonmaken en pakt zelfs de smerigste hoeken van je huis. De app stuurt notificaties als het stofbakje moet worden geleegd en wanneer de filter of borstel moet worden vervangen. Je hoeft bij deze stofzuiger dus nergens zelf op te letten, tenzij hij ergens tussen vastzit. Check ‘m hier voor 594 euro.

Zoef Sjaan SR806W: vegen, stofzuigen, dweilen, alles kan ‘ie

Deze robotstofzuiger kan alles waar jij al jaren van droomt. Hij kan vegen, stofzuigen en dweilen. Daarnaast heeft ‘ie ook nog eens een UV lamp die bacteriën en virussen doodt. Zoef Sjaan doet alles wat nodig is! Daarnaast vertelt hij ook nog eens in het Engels wat ‘ie aan het doen is. Ook deze stofzuiger is programmeerbaar en maakt schoon wanneer jij dat wenst. Koop Zoef Sjaan hier voor 399 euro.

robotstofzuigers

LG VR64702LVMT Hom-Bot: ideaal voor huisdierhaar

De haren van je huisdier verwijderen is een dagelijkse klus die je niet kunt overslaan. Met de LG Hom-Bot hoef je dat zelf niet meer te doen. De stofzuiger heeft daar namelijk een speciale borstel voor. De stofzuiger onthoudt bepaalde gebieden in je kamer. Hij kan dus gerust de avond doorwerken. De LG Hom-Bot kan ook nog eens in het Nederlands communiceren. Een beter schoonmaakhulpje kun je niet wensen. Hier is ‘ie voor 333 euro te koop.

iRobot Roomba 681: concentreert zich waar ‘ie écht nodig is

Heeft jouw huis nooit dikke schoonmaakbeurten nodig? Check dan de iRobot Roomba 681. Hij maakt stof, zand en vuil schoon. De robotstofzuiger detecteert extra vuile plekken. Omdat iRobot Roomba een laag ontwerp heeft past ‘ie onder de meeste meubels. Waar jij niet bijkomt, past ‘ie wel tussen. Heb je verschillende soorten vloeren in huis? Daar past deze robot zich automatisch aan. Super handig dus! Bekijk ‘m hier voor 445,89 euro.

robotstofzuigers

Samsung VR20H9050U PowerBot: voor extra grote en vuile gebieden

Beschik jij over een groot huis? Of is je huis vaak vies? Dan is de Samsung SuperBot daar de geschikte stofzuiger voor. Hij heeft namelijk een krachtige motor die veel stof en vuil opneemt. Is er een bepaald gebied vuil? Wijs dan met de afstandsbediening naar het gebied en de stofzuiger doet het werk. Check ‘m hier voor 599 euro.

robotstofzuigers

Een ding is duidelijk. Met deze stofzuigers hoef je je in ieder geval nooit meer zorgen te maken om een vuile vloer. Ben je benieuwd naar nog meer gadgets om schoon te maken? Check deze controller waarmee je schoonmaakspullen op afstand kunt bedienen. Schoonmaken is nog nooit zo leuk geweest!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
WANT to Have: vijf robotstofzuigers die jouw vloer weer laten stralen
Sluiten