Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 1 feb 2018

Scoor Rockstar Games-titels voor slechts 15 euro: GTA, Max Payne en meer!

Rockstar Games ken je waarschijnlijk wel van de GTA-reeks. Maar buiten die reeks hebben ze nog heel veel andere games uitgebracht. En als jij in het bezit bent van een goede game-pc, dan hebben we goed nieuws. Je kunt een grote hoeveelheid aan Rockstar Games krijgen voor iets meer dan vijftien euro, dankzij de Humble Bundle.

Rockstar Games is namelijk de samenwerking aangegaan met Humble Bundle. Deze organisatie werkt regelmatig samen met game-uitgevers om speciale bundels samen te stellen. Vervolgens kunnen geintresseerden een bepaald bedrag voor die bundels neerleggen. Afhankelijk van het gegeven bedrag, bepaalt de Humble Bundle wat je daar precies voor krijgt. Ook gaat een gedeelte van de opbrengst naar een goed doel. In het geval van Rockstar Games heeft men gekozen voor het regenwoud en het behouden, dan wel beschermen daarvan.

Humble Bundle Rockstar Games

Mocht je interesse hebben, dan kun je naar de site van Humble Bundle gaan en kijken wat voor bundels je precies kunt scoren. De goedkoopste bundel krijg je al als je een dollar betaalt, wat neerkomt op zo’n 80 eurocent. Voor het bedrag waar je nog geen eens een hamburger bij de McDonalds kunt scoren, krijg je de games Manhunt, GTA 3, GTA Vice City en Max Payne. Het zijn wat oude games, maar voor twintig cent per stuk is het natuurlijk geen geld.

Humble Bundle

Ben je wat vrijgeviger en betaal je het gemiddelde van wat deelnemers hebben betaald voor de Humble Bundle, op moment van schrijven is dat bijna acht euro, dan krijg je naast de bovengenoemde games ook nog een paar andere titels. Het gaat dan om de games Bully, GTA San Andreas, LA Noire en Max Payne 2 die je er bij krijgt. Voor acht euro heb je dan dus acht games.

Het is echter het meest interessant om 15 dollar neer te leggen, wat iets meer dan 12 euro is. Dan krijg je naast de bovenstaande games ook de LA Noire DLC-bundel, GTA IV en GTA IV Liberty City Stories en Max Payne 3.

WIl je meer lezen over gaming? Bezoek dan ons handige overzicht hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Scoor Rockstar Games-titels voor slechts 15 euro: GTA, Max Payne en meer!
Sluiten