Dit zijn de nieuwe rollen die je in Red Dead Online kunt gaan vervullen

Red Dead Online had een ietwat stroeve start. Maar dat wist de ontwikkelaar zelf ook wel. Men bracht het online gedeelte van Red Dead Redemption eerst als een beta uit. Op die manier gaf men zichzelf wat ruimte om foutjes te maken en daarvan te leren. En eerlijk is eerlijk, de online modus staat momenteel er goed voor en is de moeite waard om te proberen. Deze zomer komt er een nieuwe update. Daarbij heb je de mogelijkheid om één van de drie beschikbare rollen te gaan spelen. Daar heeft ontwikkelaar Rockstar Games nu meer van bekendgemaakt.

De rollen in Red Dead Online

Met de nieuwe rollen krijg je een bepaalde verhaallijn en kun je een bepaald soort gameplay ervaren. Ten eerste heb je de Bounty Hunter. Een gelicentieerde Bounty Hunter kan doelwitten opsporen en vangen – of doden, afhankelijk van hoe nobel je bent in je achtervolgingen. Af en toe kan een speler in de buurt met een voldoende hoge premie ook een doelwit zijn. Hoe meer voortgang je boekt, hoe meer speciale voorwerpen je vrijspeelt, zoals een versterkte lasso voor extra sterke targets, evenals ingewikkelde trucs om wapens te spinnen en geavanceerde zoekvaardigheden, zoals de mogelijkheid om Eagle-Eye te gebruiken tijdens het sprinten, te galopperen en nog veel meer speciale vaardigheden, voorwerpen en upgrades.

Red Dead Online

De tweede rolis de Trader en die is perfect voor ontluikende kapitalisten en laat je vanuit je kamp een bedrijf oprichten en ontwikkelen. Dankzij de kennis van je trouwe metgezel Cripps over bont, huiden en slachten, krijg je de kans om materialen te verzamelen en waardevolle goederen te produceren om te verkopen. Door je vaardigheden als Trader te verbeteren, kun je je kamp upgraden met een Weapons Locker, Stew Pot en zal je trouwe viervoeter je waarschuwen voor dreigende aanvallen op het kamp. Terwijl je bedrijf zich uitbreidt, kun je nieuwe vaardigheden opdoen, je satchel verbeteren of nieuwe aanwinsten toevoegen door te jagen op wagons voor een grotere oogst en nog veel meer.

Tot slot heb je nog de keuze uit de Collector. De Collector houdt ervan om de wereld te doorzoeken op zeldzame en waardevolle voorwerpen. Zoek de mystieke reizende verkoopster om te starten met het Collector’s-pad en ga op jacht naar verloren sieraden, zeldzame pijlpunten en andere schatten die je als individuele stukken of zeer waardevolle sets kunt verkopen. Naarmate je vordert, krijg je toegang tot tools die je helpen bij het zoeken naar Refined Binoculars, een Horse Lantern en zelfs een Metal Detector. Ook verkrijg je naarmate je vordert extra vaardigheden die je helpen bij het zoeken en ontdekken van ‘s werelds grootste schatten.

Red Dead Online

Wanneer de rollen precies uitkomen is nog niet bekendgemaakt. Er wordt enkel gesproken over de zomer. Wil je meer lezen over de game? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Dit zijn de nieuwe rollen die je in Red Dead Online kunt gaan vervullen
Sluiten