Daniel Koster
Daniel Koster Apple 22 dec 2016

Atari’s perfecte (kerst)cadeau: RollerCoaster Tycoon Classic voor iOS en Android

Atari, wat zijn jullie een stelletje helden. Wie is er nou niet groot geworden met RollerCoaster Tycoon? Ontelbare uren hebben wij aan het bouwen van achtbanen, de mooiste parken en mensen op sadistische wijze aanpakken. Sweet memories, maar daar blijft het niet bij. Er is een RollerCoaster Tycoon-app!

Atari’s perfecte cadeau voor kerst: de RollerCoaster Tycoon-app

RollerCoaster Tycoon is één van die nostalgische games die wij vroeger speelden. Wij wisten dan ook even niet waar we het moesten zoeken toen het nieuws van de RollerCoaster Tycoon-app ons bereikte.

De oude game

In de iOS en Android-versie kun je net zoals vroeger een eigen pretpark beheren en volbouwen met achtbanen. De graphics, gameplay en geluiden zijn overgenomen van de eerste twee RollerCoaster-spellen. In totaal zijn er 95 scenario’s te spelen. Je zult dus zeker flashbacks krijgen naar die goede, oude tijd.

De nieuwe game

Rennen naar de App Store en Google Play!

Hebben? Ja, natuurlijk wil je dat! Er zitten wel wat kosten aan verbonden, maar dat is het spel meer dan waard. Android-gebruikers betalen 6,99 euro en kunnen de game hier downloaden. Aan de iOS-gebruikers is uiteraard ook gedacht: die kunnen RollerCoaster Tycoon via deze link downloaden voor 5,99 euro.

Reageer op artikel:
Atari’s perfecte (kerst)cadeau: RollerCoaster Tycoon Classic voor iOS en Android
Sluiten