Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 31 jul 2019

Bondscoach Ronald Koeman maakt zijn comeback als voetballer in FIFA 20

In FIFA 20 is Ultimate Team nog altijd één van de belangrijkste modi voor de game. Daarin heb je de mogelijkheid om je eigen droomteam samen te stellen. Daarbij kun je gebruik maken van spelers die vandaag de dag over het veld hobbelen, maar zijn er ook een aantal legendes om mee los te gaan. Deze zogenaamde Icons zijn vaak een mooie toevoeging aan je team. In FIFA 20 komen er aantal terug die je in voorgaande delen hebt gezien, maar is er ook ruimte voor vernieuwing. Zo kun je in elk geval straks los met onze huidige bondscoach Ronald Koeman.

Ronald Koeman als Icon in FIFA 20

Ronald Koeman is één van de nieuwe spelers die je tegenkomt. Naast een succesvolle loopbaan als coach is Ronald Koemand onder andere verantwoordelijk voor het winnen van de Europa Cup 1 in het seizoen 1991-1992 met deze heerlijke vrije trap. De kans is dan ook groot dat hij in FIFA 20 straks een goede vrije trappennemer is.

Naast Ronald Koeman werd tegelijkertijd in dezelfde tweet ook Ian Wright onthuld in FIFA 20.

En dat zijn niet de enige nieuwe Icons in FIFA 20. Een belangrijke toevoeging is Zinedine Zidane, die tegelijkertijd ook op de cover staat van de Ultimate Edition van de game.

Andere belangrijke nieuwe Icons zijn de Italiaanse grootheld Andrea Pirlo en de Ivoriaanse dodelijke spits Didier Drogba.

FIFA 20 verschijnt op 27 september. Wil je meer lezen over de game? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Bondscoach Ronald Koeman maakt zijn comeback als voetballer in FIFA 20
Sluiten