Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 13 jul 2018

Bitcoin opgepast! Ronaldinho komt met een eigen cryptocurrency

Hij mag dan alweer een paar jaar gestopt zijn met voetballen, Ronaldinho doet er nog steeds alles aan om de sport verder te helpen. Dat doet hij niet alleen door kennis te delen, maar ook op andere bijzondere manieren. Zo gaat de voormalig beste voetballer ter wereld nu een eigen cryptocurrency op de markt brengen.

Het is nog niet echt duidelijk wat de Ronaldinho soccer coin precies gaat doen, maar het overkoepelende idee is om een digitale munt te creëren voor de gehele voetbalwereld. Van het fysiek tegen een bal trappen tot eSports en van wedden op voetbal tot het steunen van voetbal academy’s. Als het met voetbal te maken heeft, dan moet je de Ronaldinho Soccer Coin kunnen gebruiken.

Bitcoin voor de voetbalwereld

Verder wordt er gesproken over de bouw van digitale VR stadions, maar hoe dat precies in zijn werk moet gaan, is nog onduidelijk. De video, die je hieronder kunt vinden, maakt in ieder geval weinig duidelijk over wat de munt precies gaat doen. Het lijkt er in ieder geval op dat deze munt vooral gebruikt gaat worden om kinderen in minder welvarende landen te helpen, zodat ook zij kunnen genieten van voetbal.

De Ronaldinho Soccer Coin kopen

Of Bitcoin en Ethereum zich zorgen moeten gaan maken, is nog maar de vraag. Daar gaan we in ieder geval op 6 augustus achter komen, want vanaf dan is de Ronaldinho soccer coin verkrijgbaar. Wil je meer weten over deze bijzondere cryptovaluta of investeren in de cryptocoin van Ronaldinho? Dan kun je hier terecht.

Reageer op artikel:
Bitcoin opgepast! Ronaldinho komt met een eigen cryptocurrency
Sluiten