Ilona Braam
Ilona Braam Smart Home 6 nov 2017
Leestijd: 2 minuten

Slecht met Rubiks kubussen? Zet gewoon deze Rubika boekenkast neer

De Rubiks kubus is één van die dingen die het bloed onder je nagels vandaan kan halen. we willen allemaal geloven dat we de kubus onder de knie kunnen krijgen, maar hij stribbelt altijd wel heel erg tegen. Als je geen zin hebt in al dat gedraai, is er ook een makkelijkere oplossing: de Rubika boekenkast.

Rubika is de ultieme puzzel boekenkast 

De Rubika boekenkast kost ook even tijd om in elkaar te zetten, maar is een stuk minder ingewikkeld dan een daadwerkelijke Rubiks kubus. En wanneer je klaar bent met je puzzelwerk heb je een unieke boekenkast staan, die je het gevoel geeft alsof er een levensgrote Rubiks Kubus uit de muur komt. Uiteraard is dit maar een illusie, want de kast staat in werkelijk gewoon plat tegen de muur.

Rubika boekenkast

Voor je favoriete items

Bij de boekenkast zijn drie vlakken van de kubus zichtbaar, met elk negen vakjes. Deze kun je gebruiken om boeken mooi te regelen, maar je kunt er eigenlijk van alles in kwijt. Op de foto’s zien we ook glazen, een plantje, borden en wijnflessen staan. Op de officiële site van de makers, Anesis, wordt aangegeven dat de houten boekenkast bedoeld is om de items neer te zetten, waar je het meest dol op bent.

Rubika boekenkast

Rubika boekenkast bestellen

Op de website van Anesis kun je een zogenaamd “Offer Request” indienen als je geïnteresseerd bent in de kubus. In de aanvraag kun je aangeven of je de prijslijst wilt ontvangen of bijvoorbeeld wilt weten in welke winkels je de Kubus kunt gaan kopen. En kopen moet je de Rubika Kubus uiteraard zeker doen. Want wie heeft niet zo’n kubus aan de muur nodig?

Als je dan eindelijk de Rubika boekenkast in huis hebt, moeten er natuurlijk boeken in komen te staan. Bill Gates had voor de zomer een lijstje met vijf boeken om aan te raden. De zomer is nu al voorbij, maar je ze zijn vast ook nog steeds leuk om te lezen onder een warme deken met een kopje warme chocolademelk.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Anesis

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Slecht met Rubiks kubussen? Zet gewoon deze Rubika boekenkast neer
Sluiten