Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 16 jun 2020

Beleef spannende ruimtegevechten in Star Wars: Squadrons

De wereld van Star Wars is groot en er zijn de laatste jaren heel wat games uitgekomen die verschillende kanten belichten. Als jij een liefhebber bent van de diverse gevechten die in de ruimte worden uitgevochten, dan kan Star Wars: Squadrons jouw ding zijn.

Star Wars: Squadrons werd gisteren aangekondigd en krijgt binnenkort op de EA Play zijn eerste gameplayvideo. Op dit moment moeten we het doen met een cinematische trailer die vooral bedoeld is om de sfeer en de setting van de game te tonen.

Spannende ruimtegevechten in Star Wars: Squadrons

Star Wars: Squadrons is een game die op 2 oktober uitkomt en dan verschijnt op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Met de komst van de nieuwe generatie spelcomputers lijkt dit zodoende een mooie laatste ode te zijn aan de huidige generatie. Mocht je graag in VR willen spelen, dan kan dat op de pc en PlayStation 4, waar die mogelijkheid wordt ondersteund. Daarnaast is het goed om te weten dat de game gebruik maakt van crossplay. Op die manier kun je dus makkelijk met vrienden spelen die de game op een andere platformen bezitten. Bekijk hieronder de trailer van de game.

Qua setting speelt Star Wars: Squadrons zich af na de gebeurtenissen van Return of The Jedi. De designs van de schepen lijken gebaseerd te zijn op die van de originele trilogie en Rogue One. De game kent een uitgebreide multiplayermodus, waarin je het in teams van vijf tegen elkaar opneemt. Maar er is ook een singleplayermodus waarin een verhaal wordt verteld. Het lijkt er daarbij op dat je de verhalen an de twee zijdes van het conflict voorgeschoteld krijgt. Terwijl je de game speelt, kun je diverse skins vrijspelen om op die manier jouw ruimteschip van een unieke look te voorzien. Er zullen geen mogelijkheden zijn om je schepen beter te maken op het gebied van performance. Het moet wel allemaal een beetje eerlijk blijven. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Beleef spannende ruimtegevechten in Star Wars: Squadrons
Sluiten