Worstelende monsters centraal in trailer Rumble

Waar je bij animatiefilms waarschijnlijk meteen aan Disney en Pixar denkt, zijn er ook nog andere partijen die zulke projecten maken. Zoals bijvoorbeeld Paramount Pictures, dat binnenkort met een kleurrijke film komt dat de titel Rumble meedraagt.

Het verhaal achter de aankomende animatiefilm speelt zich af in een fictieve wereld waar worstelwedstrijden tussen monsters een zeer populaire sport is en deelnemende atleten als wereldsterren worden gezien.

Eerste trailer voor monster worstel-film Rumble

We hebben de onlangs verschenen trailer alvast even bekeken en het oogt als een leuke kinderfilm, met name voor kinderen die worstelen interessant vinden. Mocht jij ook nieuwsgierig zijn dan kun je de betreffende video hieronder vinden:

Naast het leuke concept klinkt ook de stemmencast van Rumble interessant. Zo zullen onder andere Will Arnett (BoJack Horseman), Terry Crews (The Expendables), Geraldine Viswanathan (Hala),  Joe “Roman Reigns” Anoa’i, Becky Lynch, Stephen A. Smith en Susan Kelechi Watson in de film te horen zijn.

Rumble wordt gemaakt door Hamish Grieve en de film is zijn eerste lange regieproject nadat hij weggegaan is bij DreamWorks Animation. Het scenario ligt bij Etan Cohen en Matt Lieberman, die beide al enkele noemenswaardige komedies hebben geschreven. Zo werkte Cohen mee aan Idiocracy en is Lieberman een van de verantwoordelijken voor het script achter Free Guy, een aankomende actiekomedie met Ryan Reynolds.

Als Rumble graag wilt zien dan zal je helaas even moeten wachten. De film staat namelijk gepland om op 29 januari te verschijnen, wat op het moment van publiceren nog zo’n 11 maanden duurt.

Onward

Naast Rumble staat er nog een enkele andere animatiefilms op de planning. Waaronder Onward, dat van concurrent Pixar is. Hierin zien we een met elven en trollen gevulde wereld waarin twee broers hun overleden vader tot leven proberen te wekken. De stemmen van deze twee jongens worden ingesproken door Chris Pratt en Tom Holland. Meer informatie en een trailer kun je hier checken.

Reageer op artikel:
Worstelende monsters centraal in trailer Rumble
Sluiten