Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 12 jun 2019

Netflix heeft goed nieuws voor fans van Russian Doll

Of je het nou wel of niet leuk vind om jarig te zijn, we gaan er vanuit dat niemand zo’n dag keer op keer zou willen herbeleven. Toch overkomt het de hoofdpersoon van de Netflix serie Russian Doll. Ondanks dat ze druk opzoek is geweest naar een oplossing lijkt de nachtmerrie nog niet voorbij, want de serie krijgt namelijk nog een tweede seizoen.

Netflix serie Russian Doll krijgt nieuw seizoen

Waar andere zenders regelmatig kijkers teleurstellen heeft Netflix de laatste tijd daarentegen vaak goed nieuws. Zo ook voor liefhebbers van Russian Doll, aangezien de serie namelijk een tweede seizoen krijgt:

Er zal wederom een hoofdrol zijn voor Natasha Lyonne, die tevens de serie mee opgezet heeft. Het verhaal draait om de door haar gespeelde Nadia. Dit is een vrouw die haar op haar 36e verjaardag sterft, maar deze dag vervolgens alsmaar blijft herbeleven. Het lijkt er hierdoor op dat ze vastzit een soort tijdlus en erachter moet komen wat er nou aan de hand is.

Het uitgangspunt zal veel mensen doen denken aan Groundhog Day, een klassieke film met Bill Murray waarin ook iemand dezelfde dag herbeleeft. Toch is Russian Doll qua uitwerking weer heel anders.

Russian Doll

De Netflix serie ging in februari van start met een seizoen van acht afleveringen. De reacties waren opvallend positief, waardoor veel mensen verwachten dat Russian Doll tijdens de komende Emmy Awards in de prijzen gaat vallen.

Naast Natasha Lyonne, die sommige zullen kennen van Orange Is the New Black, zijn er ook rollen voor Charlie Barnett, Elizabeth Ashley en Greta Lee.

Kun je echter niet wachten om iets nieuws op Netflix te bekijken? Lees dan dit overzicht waarin we zes interessante nieuwe titels bespreken. Benieuwd welke titels het platform verlaten, check dan zeker even dit bericht.

Reageer op artikel:
Netflix heeft goed nieuws voor fans van Russian Doll
Sluiten