Rutger Houweling
Rutger Houweling Elektrische auto's 2 aug 2012
Leestijd: 1 minuut

Rust tijdens het fietsen af en toe uit met deze vette Smart Brabus E-bike

E-bikes zijn hot! Jullie herinneren de oude snorfietsen van ‘vroeger’ nog wel waarmee je oma je kwam inhalen terwijl jij zonder versnellingen de bult op moest. Praktisch vond je hem vast wel, maar populair werd je er niet mee op school. Wanneer je eind 2012 met deze Smart Brabus E-bike aankomt is dat wel anders.

Met deze bike heb je de mogelijkheid om zoals gewoonlijk te trappen of je neemt af en toe rust en laat de elektrische motor zijn werk doen! De Smart Brabus E-bike zorgt ervoor dat deze niche naar een volgend niveau wordt gebracht. Het heeft de typische eigenschappen van Brabus, zoals stijl, vermogen en exclusiviteit. Het vette frame met zijn mat zwarte uiterlijk en groene pedalen, zadel en stuur maakt het een geheel dynamisch design. Het groene zadel is van leer, de wielen van carbon en zit er een iPhone-houder, voor bijvoorbeeld je navigatie, in.

Het vetste moet natuurlijk nog komen, want deze bike bevat de BionX PL500. Dit is een 500W elektrische motor die twee keer zo krachtig is als de Smart E-bike en haalt een snelheid van max. 45 km/h. Jij bepaalt met de gashendel hoeveel hulp je van de elektrische motor wil. We moeten in beweging blijven en we moeten elkaar geen mietjes noemen dus heel vaak mogen we de motor niet gebruiken! De bike ziet er in ieder geval heel dik uit.

De Smart Brabus E-bike zal eind 2012 in 12 landen verkrijgbaar zijn dus zorg dat je lief bent dit jaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Rust tijdens het fietsen af en toe uit met deze vette Smart Brabus E-bike
Sluiten