Jelle van Es
Jelle van Es Tech 12 nov 2018

Ryan Reynolds als Pikachu in de eerste Detective Pikachu-trailer

Detective Pikachu is een game die een tijdje geleden op de Nintendo 3DS uit is gekomen in Japan. Het is een ietwat vreemd concept, waarin Pokémon terechtkomen in de gewone wereld en daar een rol spelen. Eén van die Pokémon is een Pikachu die graag misdaden oplost. Dat is weer iets anders dan het aangaan van de vele gevechten. En nu bedachten de mensen uit Hollywood: ‘Daar moeten we een film van maken.’ En dan casten we Ryan Reynolds in de rol van Pikachu. En daar hebben we nu de eerste trailer van.

De eerste trailer van Ryan Reynolds als Detective Pikachu

In de trailer zien we hoe de 21-jarige Tim Goodman op zoek gaat naar zijn vader die vermist is. Daarbij komt hij op een dag de werkkamer van zijn vader binnen om daar een Pikachu te zien. Al snel blijkt dat Tim de enige persoon op de wereld is die Pikachu kan verstaan. En zo ontstaat er een band tussen die twee waarbij ze samen op zoek gaan naar de waarheid. Bekijk de trailer hieronder.

Het is gek om te zeggen, maar eigenlijk werkt Ryan Reynolds erg goed als een Pikachu en is dat gelijk een personage om verliefd op te worden. Waar ik alleen wel mee zit, is dat de andere Pokémon hier en daar wat freaky ogen. Met name de Mr. Mime is voer om nachtmerries van te krijgen.

Detective Pikachu

De trailer zelf heb ik ook mijn kinderen van zes en acht voorgeschoteld en zij vonden het gelijk helemaal fantastisch om alle Pokémon op deze manier te zien. Naast Ryan Reynolds zijn er in de film rollen weggelegd voor Justice Smith als Tim en Kathryn Newton als Lucy. Smith ken je wellicht van de laatste Jurassic World-film en Newton speelde onder andere in Lady Bird. Ook is Ken Watanabe in de film te vinden, die eerder speelde in films als Godzilla en The Last Samurai.

De film komt op 10 mei 2019 uit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Ryan Reynolds als Pikachu in de eerste Detective Pikachu-trailer
Sluiten