Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 5 okt 2019

Ryan Reynolds nieuwste film Free Guy voelt als videogame

Heb jij jezelf als gamer weleens afgevraagd hoe het zou voelen om een simpel achtergrond personage in een game als Grand Theft Auto te zijn? Waarschijnlijk niet. Toch zullen we Ryan Reynolds binnenkort in de huid van zo’n nietszeggend poppetje zien kruipen. Dit ter ere van de film Free Guy, waarvan de trailer veel enthousiaste reacties opgeleverd heeft.

Ryan Reynolds als ”nietszeggende NPC” in Free Guy

Er zijn acteurs die maar niet stil lijken te kunnen zitten. Een goed voorbeeld daarvan is Ryan Reynolds, die naast een rol in de komende Netflix original 6 Underground ook met de film Free Guy bezig is.

Het publiek van de New York Comic Con kreeg gisteren de eer om alvast een trailer te zien en zij waren er erg over te spreken. Ook Ryan zelf geeft aan dat hij sinds Deadpool nog nooit zo enthousiast voor een rol is geweest.

Naast Ryan Reynolds zijn er rollen voor Taika Waititi (Thor: Ragnarok), Joe Keery (Stranger Things), Channing Tatum (21 Jump Street) en Jodie Comer. Reynolds en Waititi waren eerder al samen te zien in Green Lantern, maar willen daar blijkbaar niet aan herinnert worden:

De film zal blijkbaar draaien om een bankmedewerker die erachter komt dat hij eigenlijk niets meer is dan een achtergrondpersonage in een computerspel. Denk hierbij aan Sandbox game, waarbij hij slechts een simpel poppetje is in een gigantische open wereld. Als het personage ontdekt dat het spel binnenkort offline gehaald wordt gaat hij er alles aan om dit te voorkomen.

Free Guy zal vanaf 2 juli 2020 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Hieronder is tevens een poster voor de film te zien waarop Ryan Reynolds centraal staat.

Free Guy
(Bron: 21st Century Fox)

De trailer laat helaas echter nog even op zich wachten. Het is overigens niet de eerste keer dat er tijdens de Comic Con een trailer in première gaat. Ook deze 15 promotievideo’s waren voor het eerste te zien tijdens een dergelijk evenement, dit keer de Comic Con in San Diego.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ryan Reynolds nieuwste film Free Guy voelt als videogame
Sluiten