Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 3 okt 2019

Ryan Reynolds in trailer voor duurste Netflix film tot nu toe

Het houdt niet op bij Netflix. Waar er eerder dit jaar nog geruchten gingen dat er bezuinigd zou worden op originele content geloven we daar na de aankondiging van 6 Underground weinig meer van. Deze door Michael Bay geregisseerde film kostte de streamingdienst namelijk maar liefst 150 miljoen dollar. Hieronder zie je een spectaculaire eerste trailer.

Eerste trailer voor Netflix film 6 Underground

Michael Bay is een regisseur die met name bekendstaat om zijn hersenloze actiefilms. Ondanks dat het werk dat deze man levert lang niet door iedere criticus even goed gewaardeerd wordt ligt het entertainmentgehalte vaak wel erg hoog. Gezien de onderstaande trailer denken wij dat dit ook het geval zal zijn bij Netflix film 6 Underground:

Het verhaal draait om zes miljardairs die hun eigen dood in scène zetten om vervolgens ongestoord op criminelen te kunnen jagen. Wat ons betreft een prima uitgangspunt voor een keiharde actiefilm.

Met Michael Bay in de regiestoel waren we even bang dat het een overgeproduceerd knalfestijn zou gaan worden, maar gelukkig blijkt dat een van de miljardairs gespeeld gaat worden door Ryan Reynolds. Gezien deze acteur ook Deadpool speelt gaan we er vanuit dat hij ervoor zal zorgen dat de film ook de nodige komische scenes heeft.

6 Underground is met een budget van maar liefst 150 miljoen dollar overigens de duurste Netflix productie tot nu toe. Dit is zelfs nog meer dan Triple Frontier, dat voor 115 miljoen dollar gemaakt werd.

The Irishman

Voordat 6 Underground uitkomt kunnen we eerst nog even genieten van The Irishman, een andere veelbelovende Netflix film. Dit project is niet alleen afkomstig van de legendarische regisseur Martin Scorsese, maar heeft daarbij ook nog eens hoofdrollen voor Al Pacino en Robert De Niro, twee van de beste acteurs aller tijden.

The Irishman zal vanaf op 27 november op Netflix te zien zijn. De meest recente trailer van de film kun je hier vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Ryan Reynolds in trailer voor duurste Netflix film tot nu toe
Sluiten