Ryan Reynolds laat ‘complete Pokémon film’ uitlekken

Acteur Ryan Reynolds doet er natuurlijk alles aan om zijn aankomende film Pokémon Detective Pikachu te promoten. Een complete film online zetten vinden wij echter een beetje teveel van het goede. Al zal er hem kennende waarschijnlijk wel een addertje onder het gras zitten…

Pokémon Detective Pikachu uitgelekt?

Acteur Ryan Reynolds, met name bekend van zijn rol als Deadpool, staat erom bekend een enorme troll te zijn. Hiermee bedoelen we niet dat hij letterlijk zo’n afzichtelijk mythisch wezen is, maar dat hij graag mensen voor de gek houdt, in de online wereld ook wel ”trollen” genoemd.

De meeste recente troll-actie leek wel erg ver te gaan. Reynolds stuurde namelijk een tweet de wereld in met daarbij een link naar iets wat de complete Pokémon: Detective Pikachu zou moeten zijn:

Uiteraard hebben wij de betreffende link getest en kwamen tot de conclusie dat deze wel degelijk naar een 102 minuten durende film leidde. Toch hopen we niet dat dit nou die veelbelovende bioscoopfilm gaat zijn. Het betreffende meesterwerk dat Reynolds niet voor zichzelf kon houden is hieronder te checken:

Het is niet de eerste keer dat Ryan Reynolds zulke grappen uithaalt. Hij en Wolverine Hugh Jackman houden elkaar regelmatig voor de gek en delen dat dan via social media. Dat uiteraard hilarische tweets op:

Hugh Jackman

Pokémon Detective Pikachu trailer

De reden dat Ryan Reynolds de Pokémon Detective Pikachu film zo promoot is natuurlijk omdat hij er zelf aan meewerkt en de stem van het klein gele beestje inspreekt. In de film zien we een jongen die op pad gaat met een pratende Pikachu.

Naast Reynolds zijn er rollen voor Justice Smit, Ken Watanabe, Kathryn Newton, Rita Ora en Bill Nighy. Rob Letterman had de eer om dit project te mogen regisseren. Pokémon Detective Pikachu is vanaf vandaag in de Nederlandse bioscoop te zien.

Reageer op artikel:
Ryan Reynolds laat ‘complete Pokémon film’ uitlekken
Sluiten