Mark Hofman
Mark Hofman Tech 1 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

Ryan Reynolds speelt gameheld in nieuwe sci-fi comedy ‘Free Guy’

Ryan Reynolds, a.k.a. Deadpool, werkt aan een nieuwe film. De acteur gaat een videogame personage spelen in de gloednieuwe sci-fi comedy Free Guy.

Ryan Reynolds als gameheld in comedy

Het concept van de nieuwe comedy Free Guy is er eentje om van te smullen. Het verhaal gaat over een gamepersonage (Ryan Reynolds) die de makers van het spel probeert tegen te houden. Deze willen namelijk de stekker uit de hele game halen, waardoor Reynold’s personage ook aan zijn einde komt. Een serieus verhaal die voorzien is van een flink portie humor.

Volgens The Hollywood Reporter is Ryan Reynolds de ster van de film en gaat Shawn Levy, de uitvoerend producent van Stranger Things, de film regisseren. Echter bundelen de twee ook hun krachten en produceren ze samen deze film. Schrijver Matt Lieberman verzorgt het verhaal.

Buiten de titel van film, en het personage die Reynolds speelt, is er nog weinig bekend over ‘Free Guy’. Volgens THR speelt Reynolds een achtergrondpersonage in een videogame en krijgt hij hulp van een avatar om de shutdown te stoppen.

Ryan Reynolds x Shawn Levy

De samenwerking tussen Ryan Reynolds en Shawn Levy is er wel eentje om enthousiast over te worden. Naas het feit dat we Reynolds uiteraard kennen uit films als The Green Lantern en The Hitman’s Bodyguard, heeft hij ook als producent veel succes geboekt. Zo had hij niet alleen de hoofdrol in de Deadpool films, maar was hij ook de uitvoerend producent. Daarnaast staan films als The Great Zucchini en Murder in Manhattan op zijn naam.

Shawn Levy heeft op dat gebied ook flink wat credits. De man produceerde de prachtfilm Arrival, is verantwoordelijk geweest voor Stranger Things en heeft veel mooie comedy films weten te brengen. Zo staan Night at the Museum, Cheaper by the Dozen 2 en The Pink Panther 2 op zijn naam.

Wanneer de film uitgebracht wordt, is nog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Ryan Reynolds speelt gameheld in nieuwe sci-fi comedy ‘Free Guy’
Sluiten