Zuhre Orhon
Zuhre Orhon Digital 24/06/2016

‘s Werelds grootste NERF blaster schiet met 64 km/u aqua noedels de lucht in

Als kind kon je jezelf uren lang vermaken. Vroeger kende je geen smartphones, tablets en andere technische apparaten waarmee je binnen de tijd doorbracht. Nee, je speelde vaak buiten, en waarschijnlijk met dit. Echter, tijd gaat voorbij en je wordt groot: speelgoed is dan klein en niet meer zo boeiend. Tenzij je YouTuber/technicus Mark Rober bent. Dan bouw je namelijk ‘s werelds grootste NERF blaster.

YouTuber maakt ‘s werelds grootste NERF blaster

NERF kent zelf een paar geweldige ontwerpen, maar de blaster van Mark is met recht een meesterwerk. Op een doodgewone dag besloot deze technicus samen met zijn maten een gigantische blaster te maken. Laat je door de ‘zachte’ aqua noedels die hij als darts gebruikt niet misleiden. De projectielen halen een snelheid van bijna 64 kilometer per uur! Dat is best gevaarlijk, maar ook buitengewoon spannend om bijvoorbeeld watermeloenen te knallen. Check de onderstaande video waarin Mark en zijn vrienden de grootste NERF blaster demonstreren.

Video’s van ons zien? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal:

Wij zijn zeker onder de indruk van deze NERF blaster en de technische bekwaamheid die deze heren showen. Daarnaast zijn we zeker jaloers, omdat wij niet zo’n kanon hebben. WE WANT!

Reageer op artikel:
‘s Werelds grootste NERF blaster schiet met 64 km/u aqua noedels de lucht in
Sluiten