Samsung trekt keiharde eindsprint: nog 3 nieuwe toestellen in 2019?

Samsung gaat in 2019 nog drie nieuwe smartphones op de markt brengen, dat het is het bericht dat 91Mobiles naar buiten heeft gebracht. Volgens de bron is het Zuid-Koreaanse bedrijf van plan om twee lite-varianten van de vlaggenschepen en een nieuw A-model op de markt te brengen in december.

Voordat 2019 ten einde komt en 2020 gaat beginnen, zal Samsung dus nog drie nieuwe smartphones introduceren. Volgens de bron van 91Mobiles gaat het om de Galaxy S10 Lite, de Galaxy Note 10 Lite en de Galaxy A51. In de lente van 2020 zal de nieuwe Samsung Galaxy S11, waar inmiddels al veel geruchten over rondgaan, het daglicht zien waardoor het helemaal niet zo’n gek idee is om op dit moment van het jaar drie betaalbare toestellen op de markt te brengen. Al moeten we het nieuws wel met een korreltje zout nemen, gezien het feit dat het gaat om onofficiële informatie.

Samsung Galaxy S10 Lite en Note 10 Lite

Het is overigens niet de eerste keer dat we iets te horen krijgen over de Samsung Galaxy S10 Lite en Note 10 Lite. Op moment van schrijven zijn er al talloze geruchten, en dus ook mogelijke specificaties, over de toestellen te vinden.

De Samsung Galaxy S10 Lite zou volgens deze geruchten beschikken over een 6.7-inch display, 45W fast-charging ondersteuning en een triple-camerasysteem. Onder de motorkap zou zich een Snapdragon 855 processor bevingen met 8GB aan werkgeheugen en ook 128GB aan opslagcapaciteit.

Samsung Galaxy Note 10
Afbeelding: WANT/Dominick Vietor (Afbeelding: Dominick Vietor / WANT)

De Samsung Galaxy Note 10 Lite is veel besproken, maar specificaties over het toestel zijn niet echt te vinden. Daardoor is er wel degelijk een vraagteken te zetten bij de komst van dit toestel, ondanks het feit dat deze nu wederom besproken wordt voor een lancering in december. De Nederlandse website SamMobile speculeerde eerder al over het feit dat het zomaar eens een grotere versie van de S10 Lite zou kunnen worden, maar dan wel met de toevoeging van een S-Pen.

De Galaxy A51

De Samsung Galaxy A51 zou volgens de geruchten beschikken over een 6.5-inch display met 4GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslagcapaciteit. Daarbij zou dan ook een Exynos 9611 processor, een triple-camerasysteem en een 4000mAh batterij gepaard gaan.

De bron meldt dus dat alle drie de toestellen in december het daglicht vinden, maar heeft het niet perse over een exacte datum. Ook de prijs moeten we je verschuldigd blijven.

Reageer op artikel:
Samsung trekt keiharde eindsprint: nog 3 nieuwe toestellen in 2019?
Sluiten