Bingo: Samsung Galaxy Note 9 en Galaxy Watch door Samsung zelf gelekt

Op 9 augustus gaat Samsung officieel de Galaxy Note 9 onthullen. Naast die smartphone verwachten we echter ook andere gadgets en onthullingen. Althans, verwachten, dat weten we nu zeker. Afbeeldingen van vrijwel alle onaangekondigde producten verschenen vanochtend op de site van het Koreaanse bedrijf. Thanks Android Headlines!

Samsung Galaxy Note 9 en Galaxy Watch gelekt

Zo zien we bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S9, in vol ornaat. Drie verschillende kleurvarianten zijn gelekt. In het zwart, blauw en bruin. De bruine variant is waarschijnlijk het “Teddy Bear Brown”-model dat eerder dit jaar al opdook.

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Watch

Het blauwe model heeft opvallend genoeg een gele S-Pen. Naast de Note 9 zien we Samsung‘s nieuwste draadloze oordopjes, de Gear Icon X. Ook is de Samsung Wireless Charger Duo gelekt, een draadloze oplader die zowel je Galaxy als je Galaxy Watch kan opladen. Gisteren dook de verpakking van de oplader al op, inclusief de verwachte prijs: 75 euro.

Hiermee is dus ook bevestigd dat Samsung de Gear-naam dropt. We zien immers de Galaxy Watch, niet de Galaxy Gear S4. De wearable lijkt minstens twee fysieke knoppen te hebben, misschien zelfs drie. Dat is merkwaardig, want het slimme horloge lekte eerder zonder knoppen.

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Watch

Is deze Rose Gold-uitvoering een uitzondering op die regel, of klopte de eerder gelekte informatie toch niet? Ach, zo zijn er toch nog een aantal vraagtekens die Samsung volgende maand weg kan gaan nemen.

Onlangs gebruikte de president van Samsung Mobile al de Samsung Galaxy Note 9 in het openbaar. Helaas konden we op die foto geen nieuwe details onderscheiden, naast de nieuwe positionering van de dubbele camera aan de achterkant. De beste man bevestigde tijdens een event in China al dat de vernieuwde S-Pen er een stuk slimmer op is geworden. Hoe? Dat weten we binnenkort.

Samsung Galaxy Note 9

 

Reageer op artikel:
Bingo: Samsung Galaxy Note 9 en Galaxy Watch door Samsung zelf gelekt
Sluiten