Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 20 nov 2018

‘Samsung viert 10e verjaardag Galaxy met bizar vlaggenschip’

De Samsung Galaxy S10, die volgend jaar verschijnt, wordt een bijzonder toestel. Maar het tienjarige bestaan van de Galaxy serie lijkt het toestel weg te vagen. Volgens verschillende bronnen werkt Samsung aan een jubileum-toestel onder de naam Beyond X. En dat toestel gaat een heel bizar vlaggenschip worden. 

Samsung’s Beyond X

Samsung gaat het tienjarige bestaan van de Galaxy smartphone serie vieren met de Galaxy S10. Echter blijft het niet bij de drie varianten van het aankomende vlaggenschip. Volgens verschillende bronnen werkt het bedrijf aan een vierde toestel met de codenaam Beyond X. En dat toestel, dat wordt er eentje hoor. Als we de geruchten mogen geloven dan. Hou er rekening mee dat onderstaande features gebaseerd zijn op geruchten. 

De Beyond X wordt voorzien van een gigantisch 6.7-inch scherm. Ter vergelijking: de Galaxy Note 9, die al groot is, heeft een 6.4-inch scherm. Daarnaast is er nog een feature die direct de aandacht trekt: het camerasysteem. Volgens bronnen krijgt de Beyond X maar liefst vier camera’s op de achterkant en beschikt het over twee camera’s op de voorkant. Dit alles gecombineerd met ondersteuning voor 5G.

Samsung Galaxy S10 krijgt unieke notch

Door de verschillende resoluties en afmetingen van displays, is het mogelijk dat de S10 en Beyond X voorzien worden van een nieuw notch. Deze kondigde Samsung eerder deze maand aan tijdens een event. Of een van de toestellen over het New Infinity display beschikt weten we niet, maar de kans is bijzonder klein. Volgens betrouwbare bronnen zou deze nog niet optimaal werken.

2019 het jaar van Samsung?

Mocht Samsung daadwerkelijk werken aan drie Galaxy S10 toestellen, en ook het gloednieuwe Beyond X? Dan gaat 2019 zonder twijfel beginnen als het jaar van Samsung. De producent is op het gebied van notches bijzonder innovatief en lijkt deze features volgend jaar al toe kunnen passen. Dit wordt dan toegevoegd aan het lijstje met 5G ondersteuning, een gigantisch scherm en meerdere camera’s.

Samsung opvouwbare smartphone Galaxy F

Samsung lijkt ook druk bezig te zijn om als eerste producent een ultrasonische vingerafdrukscanner toe te passen op haar toestellen. Daarnaast kom het ook met de eerste opvouwbare telefoon. Samsung is overduidelijk druk bezig met innovatie en zal dit volgend jaar, waarschijnlijk in februari, aan ons laten zien.

 

Reageer op artikel:
‘Samsung viert 10e verjaardag Galaxy met bizar vlaggenschip’
Sluiten