4x fun: Wat heeft Samsung voor mysterieuze plannen?

Samsung’s grootste twee jaarlijkse onthullingen hebben we al achter de rug. In het voorjaar maakten we kennis met de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus, en onlangs kwam de Samsung Galaxy Note 9 uit. Op naar 2019 dus. Of toch niet?

Mysterieus Samsung Galaxy Event: 4x fun

De Koreaanse fabrikant heeft nog grootse plannen voor dit jaar. Zo staat de opvouwbare langverwachte Galaxy nog op het menu, en verwachten we nog een lading aan mid-rangers. Of komt er toch iets anders aan?

Samsung is begonnen met het teasen van een mysterieus evenement, op een manier die meer doet verwachten dan een paar mid-rangers. De merkwaardige teaser is voor een “Galaxy Event”, en belooft 4x fun, oftewel, vier keer zoveel plezier.

Wat dat precies inhoudt, weet nog niemand. Althans, behalve Samsung zelf natuurlijk. Het internet heeft zich vol enthousiasme op het vraagstuk gestort. Is het de langverwachte Galaxy Book 2, die je op vier manieren kunnen gebruiken?

Recente leaks wijzen op het tegendeel. “A Galaxy Event” doet ook eerder denken aan smartphones. Voor de nieuwe Galaxy A-serie is het echter nog veel te vroeg. Die worden normaliter in december onthuld.

Aan de andere kant bevestigde de fabrikant onlangs nog dat het zijn midrange-strategie gaat aanpassen. Innovatieve features die je normaal eerst in de Galaxy S-lijn vindt, komen nu eerst naar de goedkopere Galaxy A-serie.

Zo kan Samsung bovendien Apple aftroeven, door voor minder dan de helft van de nieuwe iPhones even innovatief te zijn. In dit geval kan de 4x wijzen op vier camera’s aan de achterkant. Of twee aan de achterkant, twee aan de voorkant.

Hoe dan ook gaan we 11 oktober meer ontdekken, heel snel na de Pixel-onthulling van Google. Erg vroeg voor de Galaxy A-serie. Gelukkig komen we er dus snel achter wat er dan wel aan de hand is. Het gebrek aan verdere marketing wijst er in ieder geval op dat het niet om een zeer belangrijk toestel gaat.

Reageer op artikel:
4x fun: Wat heeft Samsung voor mysterieuze plannen?
Sluiten