Samsung Galaxy A 2020 wordt mogelijk op 12 december gepresenteerd

Zoals het er nu naar uitziet zal Samsung op 12 december aanstaande de Samsung Galaxy A 2020 gaan presenteren. Waarschijnlijk gaat het om een nieuwe serie en dat zou betekenen dat we meerdere smartphones gaan zien van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

De Vietnamese afdeling van Samsung heeft op YouTube een video online geplaatst waarin dit nieuws bevestigd wordt. In de video is een smartphone te zien die is voorzien van een groot scherm en een klein cameragat in het midden, net zoals bij de Samsung Galaxy Note 10 en misschien wel de aankomende Samsung Galaxy S11-serie.

Video van Samsung Galaxy A 2020

De promotievideo laat eerst een hoop elementen van de A-serie zien, met afsluitend dus een afbeelding van de hierboven beschreven smartphone. Vorige maand verschenen er renders online van de Samsung Galaxy A51 en het lijkt erop dat die renders de juiste telefoon weergeven.

Naast de afbeelding van de smartphone krijgen we ook de datum 12 december te zien. Dat is mogelijk de dag waarop Samsung het toestel aankondigt. Mogelijk worden het meer smartphones, aangezien de aanduiding Samsung Galaxy A 2020 ruimte overlaat voor meerdere modellen binnen dezelfde serie — net zoals Samsung tegenwoordig doet met de Galaxy S-serie.

Specs Samsung Galaxy A 2020

Over de specificaties is momenteel nog niet zo heel veel bekend. Eerder dit jaar verscheen wel in het nieuws dat de Zuid-Koreaanse fabrikant voornemens is acht toestellen binnen de Samsung Galaxy A 2020-serie uit te brengen, waar de A51 onderdeel van is.

De Samsung Galaxy A51 heeft in elk geval een hoofdcamera van 32-megapixels, evenals een telelens van twaalf megapixels (met 2x optische zoom), een groothoeklens van twaalf megapixels en een dieptesensor van vijf megapixels.

De Samsung Galaxy A-serie is een reeks smartphones die voor minder geld in de markt gezet worden dan de S-reeks. De toestellen bieden vaak per toestel andere functies aan. Ook experimenteert Samsung nog wel eens met nieuwe mogelijkheden op de goedkopere modellen.

Samsung

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy A 2020 wordt mogelijk op 12 december gepresenteerd
Sluiten