Samsung Galaxy A80 voor bizar lage prijs te scoren op Amazon

De Samsung Galaxy A80 is op dit moment voor een prikkie te scoren op Amazon. Waar de smartphone je normaal gesproken rond de €380 kost, tik je hem vandaag met bijna €100 korting op de kop.

De Samsung Galaxy A80 is met zijn draaiende camera en all-screen design gemakkelijk uniek te noemen. De smartphone is op dit moment nog geen jaar oud, beschikt over aardige specificaties en heeft een batterij die je met gemak de dag doorsleept. En nu is hij dus voor een prikkie te halen.

Samsung Galaxy A80 voor een prikkie op Amazon

De Samsung Galaxy A80 is nu dus voor een prikkie te scoren op Amazon. Het gaat om de Duitse versie van de smartphone, maar daar hoef jij als consument weinig van te merken. De smartphone is normaal gesproken, zoals gezien op woensdag 6 mei 2020, voor €379 op de kop tikken.

Bij Amazon is die prijs sterk naar beneden gehaald. De webwinkel, die sinds kort ook in Nederland opereert, biedt de Samsung Galaxy A80 aan voor een prijs van €284,15. Dat is een verschil van €94,85. De moeite waard? We dachten het wel!

Via deze link is gebruik te maken van de aanbieding!

Samsung Galaxy A80 videoreview uitgelicht
De camera (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Dit heeft de Samsung Galaxy A80 te bieden

De Samsung Galaxy A80 is misschien geen vlaggenschip, maar heeft wel voldoende te bieden voor de consument. Zo is de telefoon voorzien van een uniek camerasysteem waarmee een all-screen ontwerp gehanteerd wordt. Dat houdt in dat er geen notch of schermrand het beeld verpest, waardoor je een volledig scherm hebt.

Dat camerasysteem is uniek, omdat het ronddraait. Dit gebeurt in combinatie met een uitschuifbare achterkant. Je selfiecamera en camera aan de achterkant zijn dus gelijk.

In dit artikel lees je wat we precies van de telefoon vinden, maar hieronder kunnen we het je laten zien!

Amazon in Nederland

Amazon heeft voet gezet in Nederland. De webshop was al enige tijd te gebruiken vanuit Duitsland, maar ook in ons land opereert het bedrijf nu. Dat betekent niet alleen dat je pakketjes kan bestellen van de webwinkel, maar ook dat bepaalde diensten in ons land beschikbaar zijn.

Zo is bijvoorbeeld de streamingdienst Amazon Prime Video te gebruiken. Benieuwd wat de dienst te bieden heeft tegenover Netflix? Check dan hier onze vergelijking!

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy A80 voor bizar lage prijs te scoren op Amazon
Sluiten