Jelle van Es
Jelle van Es Tech 13 mrt 2019

Samsung Galaxy A90: ultieme smartphone voor games?

De laatste maanden zijn er een aantal smartphones op de markt verschenen die perfect zijn om op te gamen. De Razer Phone 2 en de ROG Phone. Krachtige telefoons die uitermate geschikt zijn om zijn zware games op hoge framerate en resolutie te draaien. Het probleem is alleen dat smartphone games over het algemeen niet super krachtig zijn. Dan kun je wel een dikke telefoon hebben die sterke is dan de Nintendo Switch op papier, maar speel je er alsnog Fortnite op. Ondanks dat komt Samsung met zijn Galaxy A90 op de markt, die zich ook lijkt te richten op gamers.

De Samsung Galaxy A90

Dat is althans af te leiden uit een nieuwe landingspagina die het bedrijf heeft gelanceerd op de game Asphalt 9 te promoten. Op die pagina wordt opgeroepen dat Asphalt 9 de ultieme smartphone-game is en je daar dus ook een ultiem device voor in huis moet halen. Onderaan de pagina zie je dan vervolgens welke devices volgens Samsung in staat zijn om het meeste uit de game te halen. Daarbij zien we uiteraard de nieuwe Samsung Galaxy S10-modellen, de Galaxy Note 9 en de Tab S5e, maar dus ook de Galaxy A90, die nog niet is uitgebracht.

Samsung Galaxy A90

En dat zou er dus op wijzen dat het device krachtig genoeg wordt geacht om zware games te draaien en je het dus zou kunnen zien als een device dat specifiek gemaakt wordt om op te gamen. Buiten dat zijn er genoeg geruchten rond de Galaxy A90. Zo zou hij een popup camera krijgen die gedraaid kan worden. Dat betekent dat je met de back-camera die vaak sterker is ook selfies kan maken. Daarnaast zou het dus goed kunnen dat hij voorzien wordt van een krachtige processor en genoeg RAM om games in een hoge kwaliteit af te spelen.

Meer geruchten over de Galaxy A90 vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy A90: ultieme smartphone voor games?
Sluiten