Specs Samsung Galaxy A90 gelekt: 128GB opslagruimte

Zoals we weten maakt Samsung smartphones voor zowel het middensegment als het premium segment. Om een brug te vormen tussen de midrangers en de vlaggenschepen zouden we binnenkort ook de Samsung Galaxy A90 mogen verwachten. Helaas is er nog niet al te veel bekend over het toestel, maar via SamMobile zijn nu toch een paar details naar boven komen drijven.

Galaxy A90 met 128GB RAM

Volgens het SamMobiles bericht zou het toestel het modelnummer SM-A905F hebben en op het moment zou er een variant getest worden met 128GB aan opslagruimte. Voor de meeste mensen zal dat redelijk veel zijn, maar je zou de opslagruimte nog verder kunnen uitbreiden met een microSD-kaartje. Helaas is de processor onbekend, maar zou er mogelijk wel 8GB aan RAM beschikbaar kunnen zijn.

Samsung Galaxy A9
Huidige Samsung Galaxy A9

Nieuw Samsung Infinity display

Verder zou de Galaxy A90 uitgerust worden met één van Samsung‘s nieuwe displays. Welke dat wordt is echter nog de vraag en het zou de Infinity-V of de Infinity-O kunnen worden met zijn hole punch. Uiteraard wordt er ook een in-display vingerafdrukscanner verwacht en qua camera zou dat een module worden met drie of vier sensoren, hoewel vier sensoren misschien wat te optimistisch is.

Onthulling tweede kwartaal 2019

Als laatste is ook nog wat informatie naar boven komen drijven over de beschikbare kleuren. Er zouden drie opties zijn met een kleurverloop, namelijk goud, zwart en zilver. Verwacht wordt dat de Samsung Galaxy A90 ergens in het tweede kwartaal onthuld wordt samen met de Galaxy A50 en A70. De Samsung Galaxy S10 is natuurlijk het toestel waar de meeste ogen op gericht zijn en volgens de berichten zou de S10 Plus het dunste Samsung vlaggenschip worden sinds jaren.

PhoneArena

Reageer op artikel:
Specs Samsung Galaxy A90 gelekt: 128GB opslagruimte
Sluiten