Mark Hofman
Mark Hofman Tech 19 mrt 2019

Samsung Galaxy A90 uitnodiging bevestigt grootste feature

Samsung is alles behalve subtiel als het op officiële teasers aankomt. Het gaf het uiterlijk van de Galaxy Fold zo goed als weg met Unpacked ads en toonde de quad-camera feature in de A Galaxy Event campagne. Samsung heeft een nieuwe A Galaxy Event op de planning staan voor volgende maand en lijkt de grootste feature van de nieuwe A90 nu al prijs te geven. 

Samsung bevestigt grootste Galaxy A90 feature

Gister werd bekend dat Samsung zich volgende maand opmaakt voor, wederom, een Galaxy onthulling. De producent lanceerde eind 2018 de Galaxy A7 en de Galaxy A9, welke in februari werden opgevolgd door zowel de Galaxy Fold als de Galaxy S10 serie. Uiteraard is de producent alles behalve klaar met het uitbrengen van smartphones en kunnen we, volgende maand, de Galaxy A90 gaan verwachten. Eerdere berichten brachten naar buiten dat dit toestel ook een vlaggenschip wordt, maar dan wel de goedkoopste die de producent te bieden heeft. Maar de grootste feature van het toestel lijkt nu al bekend te zijn: een pop-up camera.

Op de uitnodiging van A Galaxy Event, waarbij Samsung de A90 gaat onthullen, is de grootste feature van de smartphone al te zien. De producent lijkt, als we goed naar de uitnodiging kijken, aan de haal te gaan met een pop-up camera. Geruchten rondom de feature gingen al een tijdje rond in de wandelgangen, net als de naam van het toestel. Samsung maakt nergens de naam nog bekend, maar het lijkt erop dat we te maken hebben met de A90. Kans dat de marketingnaam van het vlaggenschip nog verandert is groot, maar de specificaties zullen hetzelfde blijven.

Uiteraard is er nog een groot gerucht rondom de Galaxy A90 die niet bevestigt wordt door de uitnodiging. In de afgelopen tijd is het idee gewekt dat Samsung aan de haal gaat met een pop-up camera die kan roteren. Dat zorgt ervoor dat de achterkant van het toestel leeg blijft en de selfie-camera ook als standaard camera dient. Of dit waar is zullen we op 10 april gaan ontdekken tijdens A Galaxy Event.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy A90 uitnodiging bevestigt grootste feature
Sluiten