Stress voor Samsung: Galaxy Fold 2 mist mogelijk Unpacked evenement

2020 is een ongelofelijk slecht jaar om planner te zijn voor een bedrijf. Alles wat je in januari voor het jaar had uitgestippeld, kan direct de prullenbak in. Iets dat overigens ook lijkt te gelden voor de planning van de Samsung Galaxy Fold 2.

De verwachting voor het Unpacked evenement van 5 augustus kan dus ook een beetje de prullenbak in. Naast de onthulling van de Galaxy Note 20 serie, werd ook de Galaxy Fold 2 stiekem verwacht. Maar de smartphone lijkt het evenement nu te missen dankzij verschillende vertragingen.

‘Galaxy Fold 2 mist Unpacked 2020’

De Samsung Galaxy Fold 2 brengt, als we de geruchten van de laatste maanden mogen geloven, veel verbeteringen met zich mee. Zo moet de opvouwbare smartphone op ieder front beter zijn dan zijn voorganger. Alleen gezien de complexheid van de Galaxy Fold, is de smartphone gevoelig voor vertragingen. Iets dat op dit moment ook duidelijk bewezen wordt.

Volgens XDA-Developer redacteur Max Weinbach zien we de Galaxy Fold 2 niet verschijnen op 5 augustus. De opvouwbare smartphone van Samsung wordt gevloerd door problemen en wordt uitgesteld. Dat is het bericht dat Weinbach deelt op Twitter.

Zoals je hierboven kunt zien is het vooral de software die ervoor zorgt dat de Fold 2 het daglicht nog niet ziet. Deze is volgens Weinbach niet eens dicht bij een finale versie. Op het gebied van hardware lijkt het stil te blijven.

De verwachting is op dit moment dus dat we tijdens Unpacked, op 5 augustus, slechts een voorproefje te zien krijgen van de opvouwbare smartphone. Daarbij zouden we ook een datum te zien kunnen krijgen, waarop de smartphone officieel aangekondigd wordt. De Samsung Galaxy Fold 2 zou vervolgens eind september of begin oktober van dit jaar kunnen verschijnen. Maar neem dat wel met een korreltje zout.

Officieel gezien is er op dit moment nog weinig bekend over wat we gaan zien op 5 augustus. Wat dat betreft is het afwachten geblazen.

Reageer op artikel:
Stress voor Samsung: Galaxy Fold 2 mist mogelijk Unpacked evenement
Sluiten