Wanneer de Samsung Galaxy Fold 2 waarschijnlijk in de winkels ligt

Op 5 augustus 2020 ziet niet alleen de Samsung Galaxy Note 20, maar ook de Galaxy Fold 2 het daglicht. Althans, dat is wat we inmiddels hebben begrepen vanuit verschillende bronnen. Alleen dat de smartphone wordt aangekondigd, wil niet zeggen dat hij ook direct in de winkels ligt.

Volgens Ross Young, een insider in de display-industrie, start de productie van de Galaxy Fold 2 niet voor de maand augustus. Dat de opvouwbare smartphone een week later al in de winkels ligt is dus zeer onwaarschijnlijk volgens hem. Maar wanneer ligt het toestel dan wel in de winkels?

Galaxy Fold 2: wanneer in de winkels?

Max Weinbach, redacteur van XDA-Developers en inmiddels een uiterst betrouwbare leaker, laat weten dat de Galaxy Fold 2 niet in begin augustus verschijnt. Iets waar Ross Young dus op in lijkt te springen. Volgens hem start de productie niet in juli, maar zal deze langzaam op gang komen in augustus. Daardoor moeten we rekening houden met een latere lancering.

Samsung zou zomaar eens de Fold 2 op 5 augustus aan kunnen kondigen. Die mogelijkheid ligt nog steeds op tafel. Alleen moeten we er wel rekening mee houden dat hij niet direct verkrijgbaar is. Volgens Ross Young moeten we rekening houden met een lancering in september. Op z’n vroegst eind augustus in ieder geval.

Naast het feit dat de Galaxy Fold 2 dus later verschijnt dan verwacht, hoeven we volgens Young ook geen Z Flip 5G te verwachten. Deze smartphone verschijnt volgens hem later dan de Fold 2.

In een reactie op de tweet van Young laat Weinbach weten de Galaxy Fold 2 in september te verwachten. Daarnaast maakt hij bekend dat, wanneer de Galaxy Note 20 halverwege augustus verschijnt, deze over drie of vier weken al in productie zou moeten gaan. Als deze productie tot augustus stil blijft liggen, dan moeten we echt rekening houden met een volledige lancering in september.

Eerdere geruchten toonde aan dat de Galaxy Fold 2 en de Galaxy Note 20 op 5 augustus onthuld zouden worden. Benieuwd naar dat verhaal? Check dan zeker even dit artikel!

Reageer op artikel:
Wanneer de Samsung Galaxy Fold 2 waarschijnlijk in de winkels ligt
Sluiten