Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 1 feb 2019

Galaxy Fold: ‘Samsung deelt per ongeluk video van opvouwbare smartphone’

Samsung onthulde vorig jaar tijdens zijn eigen Developer Conference de Galaxy Fold. Althans, dat wordt naar verluidt de naam van de opvouwbare smartphone. Toen ging het echter nog om een prototype, een demonstratie van de Infinity Flex-schermtechnologie.

Samsung Galaxy Fold: opvouwbare smartphone

Op 20 februari wordt de Galaxy S10 onthuld, naast de opvouwbare smartphone van de techgigant. Waar we de Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus al tig keer gezien hebben op gelekte beelden, kunnen we helaas niet hetzelfde zeggen van de Galaxy Fold. Dat is logisch, gezien dat toestel op een veel kleinere schaal wordt uitgebracht. Bovendien zal de release waarschijnlijk later dit jaar plaatsvinden.

Samsung Galaxy Opvouwbare smartphone

Maar goed, dat mag de pret niet drukken. Waar het prototype gehuld was in een case, brengt een nieuwe gelekte video daar verandering in. Het gaat om een teaser video die door Samsung Vietnam is geplaatst, een officieel account dus. Direct na de plaatsing werd de video echter razend snel weer offline gehaald. Gelukkig konden oplettende fans nog op tijd de video downloaden.

Het filmpje toont de technologische vooruitgang war het bedrijf trots op is. Inclusief een opvouwbare smartphone. Of het om een concept, prototype of het eindproduct gaat, blijft helaas onduidelijk. Zo dicht op de lancering is de kans echter groot dat we hier de real deal zien. De features en de vormfactor komen bovendien overeen met wat we op het podium hebben gezien.

Wordt vervolgd! Check hier ook de nieuwste foto’s en renders van de Galaxy S10, Galaxy S10 Plus en Galaxy S10 E!

XDA

Reageer op artikel:
Galaxy Fold: ‘Samsung deelt per ongeluk video van opvouwbare smartphone’
Sluiten