Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 18 dec 2018

‘Samsung Galaxy M20 voorzien van indrukwekkende batterij’

Ondanks het feit dat 2018 een aardig jaar was voor Samsung, heeft de producent uiteindelijk wel minder units verscheept. De internationale smartphone markt kent door ijzersterke concurrenten als Huawei en Xiaomi een andere vorm dan voorheen. Vooral op de mid-range markt zijn het bedrijven als Samsung die minder lekker gaan dan vorige jaren. Iets waar de nieuwe Galaxy M20 verandering in moet brengen. En dat doet het, naar verluidt, in combinatie met een indrukwekkende batterij. 

Indrukwekkende batterij in Galaxy M20

Samsung gaat misschien helemaal niet slecht, maar kan zichzelf op de mid-range markt nog iets beter op de kaart zetten. Iets wat de producent ook zonder enige twijfel gaat doen, aangezien het volgend jaar haar M serie lanceert. Deze toestellen zullen niet beschikken over high-end features zoals een vingerafdrukscanner in het scherm, vier camera’s aan de achterkant of een infinity-O display. Maar volgens AllAboutSamsung, een Duits medium, zijn de toestellen wel voorzien van een andere geweldige feature.

In een nieuw verslag van AAS is te lezen dat de mid-range M serie van Samsung voorzien wordt van genoeg toffe features. Denk hierbij aan een dual-camerasysteem en een druppelnotch, zoals we dit ook bij de OnePlus 6T hebben. Maar het grootste voordeel van deze serie is toch wel de indrukwekkende batterij. Volgens het verslag krijgt de Galaxy M20 een batterij met maar liefst 5000mAh en dat is een hoop!

Samsung Galaxy M20
Uitgelekte screen protector Galaxy M20

Stap in de goede richting

Uiteraard hebben merken als Asus, Motorola en Xiaomi de 5000mAh grens allang overschreden. Maar dat Samsung druk bezig is met het ontwikkelen van haar mid-range klasse is alleen maar goed. Ter vergelijking: de Galaxy Note 9 is op dit moment voorzien van een 4000mAh batterij, dus Samsung is overduidelijk stappen aan het maken voor haar Galaxy M serie.

Mochten deze berichten kloppen dan krijgen we, in combinatie met 13MP en 5MP camera aan de achterkant + een 8MP selfiecamera, toch nog een aardig goed toestel voorgeschoteld. Maar nogmaals: we hebben niet te maken met een officieel bericht. Samsung moet de details rondom de nieuwe Galaxy M20 nog naar buiten brengen en we zijn heel erg benieuwd hoe dit toestel er uit komt te zien.

Reageer op artikel:
‘Samsung Galaxy M20 voorzien van indrukwekkende batterij’
Sluiten