Tech 5 dec 2018 Mark Hofman

Gelekte Samsung Galaxy M20 gaat OnePlus achterna

Met de komst van Infinity-O, Infinity-U en Infinity-V heeft Samsung maar liefst drie verschillende type displays beschikbaar voor haar toekomstige smartphones. Waar we inmiddels al vrij zeker zijn van het feit dat de nieuwe Galaxy S10 over Infinity-O beschikt, hebben we de overige twee nog nergens voorbij zien komen. En terwijl we dachten dat de Galaxy M20 voorzien zou worden van Infinity-U, is er toch echt iets heel anders aan de hand. Gaat Samsung OnePlus achterna?

OnePlus design?

Vorige maand kondigde Samsung maar liefst vier nieuwe type displays aan. Drie van deze schermen zijn voorzien van een notch, waarbij de vierde het scherm volledig weet te dekken onder notch. Maar waar we het Infinity-O scherm al regelmatig gekoppeld hebben gezien met de Galaxy S10, hebben de overige schermen nog geen thuis. Waar eerdere geruchten meldde dat de nieuwe Galaxy M20 voorzien zou zijn van een Infinity-U display, is dat niet waar. Althans, als we deze nieuwe geruchten mogen geloven.

Gelekte foto’s van een screen protector, afkomstig van 91Mobiles, laten zien dat de M20 geen van aangekondigde displays heeft. Op de foto’s is een druppelnotch te zien, die we kennen van de OnePlus 6T. Een design welke gewapend is door smalle bezels aan de zijkant en een wat grotere bezel aan de onderkant van het toestel. Uiteraard kregen we vorige maand een korte presentatie voorgeschoteld, waardoor het zomaar zou kunnen dat dit het Infinity-U scherm is van Samsung. Al moeten we eerlijk bekennen dat we de “U” hier echt niet in terug zien.

Galaxy M20 serie

Samsung Galaxy M20

Samsung heeft een arsenaal aan smartphones in het assortiment. De producent heeft met de Galaxy S en de Galaxy Note serie twee vlaggenschepen op de markt liggen. Daarnaast is er nog de mid-range Galaxy A serie en hebben we vervolgens nog de budget line-up. Deze bestaat uit de Galaxy J serie, de Galaxy C serie en de On serie. Veel verschillende series in die laatste categorie, die bijzonder veel op elkaar lijken.

Om dit op te lossen komt Samsung, volgens vele berichten, met de gloednieuwe Galaxy M serie waarvan de M10 en M20 al in productie zijn. Echter zijn beide toestellen nog niet aangekondigd, maar weten we wel dat we met budget-toestellen te maken hebben. Begin 2019 zouden beide toestellen beschikbaar moeten zijn.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Gelekte Samsung Galaxy M20 gaat OnePlus achterna
Sluiten