Mark Hofman
Mark Hofman Tech 5 jun 2019

Samsung Galaxy Note 10: is dit de indrukwekkende 45W Fast Charger?

De geruchten rondom de Samsung Galaxy Note 10 (en 10 Pro) fietsen al enige tijd met een noodgang over het internet. Een van de meest recente geruchten laat ons zien dat we een belachelijk sneller 45W Fast Charger kunnen verwachten bij aanschaf van het toestel. En nu duikt de eerste foto van de snellader op. Is het gerucht inmiddels een feit? 

Is dit Samsungs Galaxy Note 10 45W Fast Charger?

De Samsung Galaxy Note 10 en Note 10 Pro worden volop besproken in de wandelgangen. Later dit jaar zal het vlaggenschip het daglicht zien, maar de hype is nu al enorm groot. Misschien heeft het iets te maken met het feit dat fans van het merk wel toe zijn aan goed nieuws. Met de Galaxy Fold problemen heeft de Zuid-Koreaanse producent het best lastig op dit moment, waardoor de hoop op een fantastische Note-serie steeds meer aanwezig lijkt te zijn. En een fantastische serie lijkt het, op batterij gebied, wel degelijk te worden.

Geruchten weten ons de laatste tijd de richting op te sturen van een 45W Fast Charger voor de nieuwe smartphones. Op het gebied van de batterij lijkt Samsung het voor de Note 10 dus best wel uitgespeeld te hebben. Maar waar het eerder om geruchten ging, duikt er nu wel degelijk een foto van de desbetreffende lader op. De mensen van Galaxy Club hebben een registratie ontdekt van een Samsung oplader met het nummer EP-TA845 en dat zou zomaar eens de 45W oplader kunnen zijn. Eerder dit jaar werd EP-TA800 aangemeld en dat ging toen over een 25W Fast Charger. Daarbij is ook een foto te zien van een Zuid-Koreaanse keuringsinstantie, waardoor we ook een eerste beeld van de lader onder ogen krijgen.

Samsung Galaxy Note 10 Fast Charger 45W

Naast het snellaad-teken is er weinig andere informatie te vinden in de database die via SafetyKorea gevonden is. Zo is de kant waar alle informatie over de lader vaak te zien zijn volledig weggelaten op de foto. We weten dus niet precies wat het ding allemaal te bieden heeft en of het 100% over de 45W Fast Charger gaat. Maar eerlijk is eerlijk: we lijken dichterbij te zijn dan we ooit waren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy Note 10: is dit de indrukwekkende 45W Fast Charger?
Sluiten