Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 12 jun 2019

Samsung Galaxy Note 10: toch geen supersnelle oplaadfunctie?

De geruchten en leaks omtrent de Samsung Galaxy Note 10 blijven maar komen. Naast een hoop interessante speculaties zijn er, zoals wel vaker, ook mensen die er niet al teveel van verwachten. Zo beweren de laatste geruchten dat er helemaal nog geen sprake van de eerdergenoemde supersnelle oplader zal zijn.

Samsung Galaxy Note 10: geen snelle oplader?

Er is geen release voor te stellen zonder vooraf een berg aan geruchten voorbij te zien komen. Dat geldt natuurlijk ook voor de Samsung Galaxy Note 10. Ondanks dat het vlaggenschip pas later dit jaar het daglicht zal zien is de hype al enorm groot. Dit kwam mede door de geruchten over een 45W Fast Charger. Hiermee zou het toestel in staat zijn om de accu razendsnel bij te vullen. Max Weinbach van XDA beweert echter dat het slechts om een 25W lader zou gaan. Samsung zou wel degelijk met een supersnelle oplader bezig zijn, maar deze bewaren voor een ander toestel.

4G Samsung Galaxy Note 10 Pro

Als blijkt dat dit waar is dan zal dat voor vele fans een teleurstelling zijn. Dit omdat nou eenmaal veel mensen hadden gehoopt dat Samsung de eerdergenoemde laadfunctie aan haar komende vlaggenschip zou toevoegen. Gezien de problemen die het bedrijf rondom de batterijfunctie heeft gehad zou het echter niet heel onverstandig te zijn om voor de 25W lader te gaan. Het is soms namelijk beter om voor veilig te gaan in plaats van nieuwe technologieën uit te testen. Al geeft Samsung potentiële kopers zo natuurlijk wel minder redenen om over te stappen.

Galaxy Note 10 design

Ook rondom het design doen vele geruchten zich de rondte.  De laatste geruchten spreken over een langwerpige camera aan de achterkant. Dit zou zijn om de vier camerasensoren die het toestel zou krijgen een plek te geven. Daarnaast wordt er gesproken over een schermratio van 19:9.

Meer nieuwtjes en geruchten rondom toestellen van Samsung zijn te lezen in het overzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy Note 10: toch geen supersnelle oplaadfunctie?
Sluiten