Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 29 apr 2019

Samsung Galaxy Note 10 krijgt indrukwekkende batterij

Met de Galaxy S10-serie heeft Samsung dit jaar een uitstekende reeks aan smartphones uitgebracht. Er zijn er echter die, die liever een andere smartphone van Samsung hebben. Zij kijken uit naar de Samsung Galaxy Note 10-serie, waar we dit jaar naar verluid vier modellen van kunnen verwachten. Deze nieuwe modellen krijgen schermen die variëren tussen de 6,28 en 6,75 inch. Twee van de modellen zouden gebruik maken van 5G, terwijl de andere twee 4G LTE ondersteunt. En bij dat laatste model zou je te maken krijgen met een model die een flinke batterij krijgt.

4G Samsung Galaxy Note 10 Pro met betere batterij

De 4G Samsung Galaxy Note 10 Pro is het model waar we het dan over hebben. Er is nu een foto gemaakt van een batterij, die naar verluid gebruikt zou gaan worden in het nieuwe model. Het gaat om een model met 4500 mAh, wat zo’n 13 procent meer is dan de Galaxy Note 9, die beschikte over een batterij van 4000 mAh. Nu betekent dit niet dat je gelijk langer met je batterij los kunt gaan. Vaak zorgt een sterkere telefoon er voor dat er ook meer kracht nodig is.

4G Samsung Galaxy Note 10 Pro

Daarnaast is het goed om te weten dat de 4G Samsung Galaxy Note 10 Pro ook gebruik gaat maken van een fastcharging optie. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een 25W-stroom optie, die er voor moet zorgen dat je weer snel flink los kunt gaan met je smartphone.

De nieuwe serie wordt naar verluid in augustus uitgebracht, dus daar moeten we nog een tijdje op wachten. De Pro-variant zou daarbij gebruik maken van vier camera’s aan de achterkant om op die manier de perfecte foto te maken. Aan de voorkant zouden twee camera’s zitten, waardoor je een mooiere en betere selfie zou kunnen maken. Ook kun je rekenen op 8 GB aan Ram, waardoor hij lekker snel is.

Meer Samsung?

WANT heeft ook een eigen podcast waarin het grootste technieuws van de afgelopen week besproken wordt. Uiteraard hebben we het in de podcast ook regelmatig over Samsung en alle ontwikkeling om het merk heen.

Benieuwd naar de WantKast podcast? Check hieronder de meest recente aflevering.

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy Note 10 krijgt indrukwekkende batterij
Sluiten