Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Tech 23 juni 2019

Samsung Galaxy Note 10: hij is er nog niet, maar je hoesje kun je al wel preorderen

Eerder dit jaar mochten we al kennismaken met Samsung‘s nieuwe Galaxy S10 toestellen en binnenkort zou ook de Galaxy Note 10 gelanceerd moeten worden. Uiteraard zijn de nodige renders al gelekt en lijken we een goed idee te hebben van wat we kunnen verwachten. Casemaker Olixar denkt echter precies te weten wat er komen gaat en heeft dan ook al verschillende hoesjes voor je om te preorderen.

Dunne randen en display speaker

Samen met de Galaxy Note 10 hoesjes zien we op MobileFun ook renders van de aankomende handset. Deze komen behoorlijk overeen met eerder gelekte beelden en zo vinden we aan de voorkant een mooi randloos design. De randen rondom het display zijn een stuk dunner geworden dan die bij de Galaxy Note 9 met bovenaan in het midden een hole punch selfiecamera. Het lijkt erop dat er aan de voorkant verder geen speaker aanwezig is. En dat klopt in ieder geval wel met een rapport van eerder deze week, waarin werd beweerd dat de Note 10 een Sound on Display zou krijgen. Hierbij dient het display zelf als speaker.

Samsung Galaxy Note 10 case Olixar

Geen Bixby knop

Aan de achterkant van de Galaxy Note 10 renders vinden we drie cameralenzen in een verticale module en valt op dat er geen vingerafdrukscanner aanwezig is. Deze zit hoogstwaarschijnlijk aan de voorkant in het display verwerkt net als bij de Galaxy S10 toestellen. De kans is groot dat we ook bij de Note 10 een ultrasone in-display vingerafdrukscanner krijgen. Verder zitten er aan de zijkant fysieke knoppen voor het volume en om het toestel aan te zetten. De beruchte Bixby knop ontbreekt echter en het lijkt erop dat Samsung eindelijk in heeft gezien dat niemand de knop ooit echt spannend heeft gevonden.

Galaxy Note 10 hoesjes preorderen

De Samsung Galaxy Note 10 hoesjes zijn te bestellen via de website MobileFun en ze hebben meteen ook hoesjes voor de Galaxy Note 10 Pro. Verwacht wordt dat de toestellen zelf ergens in augustus onthuld worden. Samsung heeft echter nog geen officiële aankondigingen gedaan. In de tussentijd heeft Huawei maar afgekeken bij Samsung en is de release van de opvouwbare Mate X ook uitgesteld net als de Galaxy Fold.

 

BGR

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy Note 10: hij is er nog niet, maar je hoesje kun je al wel preorderen
Sluiten