Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 11 september 2018

Nu al gelekt: dit is de codenaam van Samsung Galaxy Note 10

De Samsung Galaxy Note 10 is nog maar net onthuld, maar toch komt de geruchtenmolen rondom de Samsung Galaxy Note 10 nu al op gang. Ja, dat lees je goed: we weten nu al de eerste details rondom de opvolger.

Samsung Galaxy Note 10: Da Vinci

Althans, detail. Als Samsung-fan ben je waarschijnlijk wel bekend met Ice Universe. Dat is een Twitter-account dat de afgelopen jaren keer op keer accurate informatie wist te lekken. Bijna altijd betreffende Samsung’s nieuwe toestellen.

Het is logisch dat de Koreaanse fabrikant nu al werkt aan opvolgers voor zijn toestellen. Dergelijke grote merken plannen altijd meerdere jaren vooruit. Dat een codenaam van een toestel echter zo ver van te voren lekt, gebeurt zelden.

?Klik hier voor onze review van de Note 9

Nu is dat toch echt het geval: we weten nu namelijk wat de codenaam van de Samsung Galaxy Note 10 is. Volgens Ice Universe wordt het toestel namelijk intern “Da Vinci” genoemd.

Nogmaals: het gaat hier om een gerucht, dus neem dit soort nieuws met een flinke korrel zout. Gezien de reputatie van deze leaker is de kans echter groot dat de informatie klopt.

Samsung Galaxy Note 10 Da Vinci
Da Vinci

Het is een opvallende keuze. Normaliter gaat de fabrikant voor namen als “Star”, “Crown” en “Dream”. Verder is het helaas onmogelijk om nu conclusies te trekken uit dit soort leaks. Een naam is in dit soort gevallen eigenlijk nietszeggend.

Eerst wachten we geduldig de Samsung Galaxy S10 af, een toestel dat pas echt vernieuwing met zich meebrengt. De Note-serie brengt helaas al enkele jaren niet echt grote nieuwe features met zich mee. Op naar februari! Hier lees je wat de fabrikant met de Galaxy S10 van plan is.

 

Reageer op artikel:
Nu al gelekt: dit is de codenaam van Samsung Galaxy Note 10
Sluiten