Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 24 dec 2018

‘De Samsung Galaxy Note 10 gaat gigantisch worden’

We kunnen uiteraard niet in de toekomst kijken, maar op dit moment hebben we een beetje het idee dat 2019 het jaar van Samsung gaat worden. Zo komt de producent niet alleen met drie verschillende Galaxy S10 toestellen in haar line-up, maar zien we ook een jubileum smartphone verschijnen in de vorm van de Beyond X. En als kers op de taart verschijnt er uiteraard ook een gloednieuwe Galaxy Note smartphone. En die laatste wordt, volgens een betrouwbare bron, gigantisch!

Samsung Galaxy Note 10 wordt gigantisch

In de afgelopen jaren heeft Samsung haar smartphone strategie nagenoeg hetzelfde gehouden. Het lanceerde ieder jaar drie verschillende vlaggenschepen in de vorm van een Galaxy S toestel, Galaxy S Plus toestel en een Galaxy Note. Het is een strategie die succesvol is gebleken, maar in 2019 wel gaat veranderen. Met de komst van de nieuwe Galaxy S10 serie en een jubileumtoestel, schiet de teller naar vijf verschillende smartphones. De Note 10, een van die smartphones, gaat volgens een betrouwbare bron gigantisch worden. Niet zozeer qua succes, maar qua grootte.

Ice Universe, een man die zijn betrouwbaarheid in het verleden voldoende bewezen heeft, komt met nieuwe informatie rondom de Samsung line-up van 2019. Zo meldt de leaker dat de nieuwe Galaxy Note 10 volgend jaar gigantisch gaat worden. Waar de Beyond X, het jubileum toestel van Samsung, voorzien wordt van een 6.7-inch display doet de Note 10 daar nog een schepje bovenop. Het toestel wordt voorzien van een 6.75-inch scherm, waardoor hij de markt op zal gaan als een 6.8-inch display. Door de smallere bezels wordt deze dus zeker een aardig stukje grote dan de huidige Galaxy Note 9 en is hij een aanzienlijk stuk groter dan de huidige Galaxy S9+.

2019 het jaar van Samsung?

Samsung gaat in 2019 helemaal los. De producent komt niet alleen met de gloednieuwe Galaxy Note 10, maar zal ook haar nieuwe S10 line-up uitbrengen. En dat is er nogal eentje. Samsung komt niet alleen met een standaard en een plus versie van het vlaggenschip, maar lanceert ook een goedkopere Lite versie. Daarnaast zien we ook een jubileum versie van de S10 op de markt verschijnen.

In aanvulling van de Galaxy serie komt de producent ook met een opvouwbare smartphone onder de naam Galaxy F. Iets wat met een 5G toestel helemaal wordt afgemaakt. Kortom: 2019 wordt nu al op smartphone gebied het jaar van Samsung.

Reageer op artikel:
‘De Samsung Galaxy Note 10 gaat gigantisch worden’
Sluiten