Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 7 augustus 2019

Zo kijk je live naar de onthulling van de Samsung Galaxy Note 10

Vanavond is het dan eindelijk zover: Samsung gaat de nieuwe Galaxy Note 10 onthullen. Althans, dat is wat er verwacht wordt. De Zuid-Koreaanse producent organiseert vanavond een Galaxy Unpacked evenement in New York en jij kan het live volgen. Hoe? We leggen het je met alle liefde uit!

Samsung Galaxy Note 10 onthulling: zo kijk je live!

Waar vroeger misschien allerlei omwegen bewandeld moesten worden om live mee te kunnen kijken naar een onthulling van Samsung, is dat anno 2019 niet meer het geval. De Zuid-Koreaanse producent maakt het heel toegankelijk om de onthulling van hun nieuwe vlaggenschepen direct te volgen. Zo weet jij als een van de eerste direct wat er nieuw is op het gebied van Samsung smartphones.

Vanavond (7 augustus 2019) om 22:00 uur gaat het helemaal los in de Barclay’s Center in New York. Daar zal Samsung CEO DJ Koh ons voor het eerst kennis laten maken met de Samsung Galaxy Note 10, en misschien nog wel een tweede toestel. De geruchten van de afgelopen maanden hebben ons het idee gegeven dat er maar liefst twee verschillende toestellen aangekondigd gaan worden. Of dat ook daadwerkelijk zo is zien we vanavond tijdens het evenement. Maar hoe kan je dat precies bekijken?

Het is eigenlijk poepsimpel. Je gaat naar het YouTube-kanaal van Samsung, klikt de livestream aan en kijkt mee met de rest van de wereld. Maar om het leven voor jou nog iets makkelijker te maken hebben wij de livestream hieronder voor je klaarstaan. Ga er dus voor zitten, pak wat te drinken en te eten en laat je verrassen!

De afgelopen maanden zijn we doodgegooid met geruchten omtrent deze smartphone, waardoor we stiekem al een klein beetje een idee hebben hoe het nieuwe vlaggenschip eruit komt te zien. Maar zeker weten doe je het eerlijk gezegd nooit. Benieuwd naar wat de geruchten eigenlijk allemaal zeggen? Check dan zeker even deze pagina!

Reageer op artikel:
Zo kijk je live naar de onthulling van de Samsung Galaxy Note 10
Sluiten