Mark Hofman
Mark Hofman Tech 2 jul 2019

Op deze datum ziet de Samsung Galaxy Note 10 het daglicht

Na de komst van de Galaxy S10 serie, de nieuwe A80 en met de Galaxy Fold in het vooruitzicht, kunnen we met alle enthousiasme uitkijken naar de Galaxy Note 10. De afgelopen maanden zijn de geruchten als paddestoelen uit de grond geschoten en hebben we eindelijk een beeld van wat het toestel te brengen heeft. Maar waar een onthullingsdatum eerder nog leek te ontbreken, maakt Samsung hoogstpersoonlijk een einde aan de onwetendheid.

Samsung Galaxy Note 10 ziet op deze datum het daglicht

Na alle geruchten maakt Samsung het eindelijk officieel: De Samsung Galaxy Note 10 ziet op 7 augustus dit jaar het daglicht. Zoals bepaalde bronnen eerder al vermelden wordt het toestel in Brooklyn (New York) voor het eerst getoond aan het grote publiek. Dit wordt bekend nadat Samsung gisteravond uitnodigingen verstuurde aan mediapartijen die aanwezig mogen zijn bij het evenement dat wederom de naam Unpacked heeft gekregen. Net als bij de onthulling van de Galaxy Note 9, zal ook deze onthulling plaats vinden in de Barclay’s Center.

Samsung Galaxy Note 10 onthulling

Op de uitnodiging zijn twee elementen te vinden die te maken hebben met het nieuwe toestel. Zo is de S Pen uiteraard weer van de partij. De stylus is in de loop der jaren hét kenmerk geworden van de Note-serie. Deze S Pen is op de foto te vinden boven een camera-lens. Wat dit precies inhoud in uiteraard nog niet bekend, maar geeft ons wel het idee dat we te maken krijgen met een enkele selfiecamera. De kans dat Samsung een enkele camera op de achterkant van de Note 10 plaatst is nihil. De geruchten van de afgelopen maanden vertellen dat het toestel over een quad-camerasysteem of triple-camerasysteem beschikt.

De S Pen lijkt op het eerste oog exact hetzelfde design te hanteren als die van de Note 9, al is de kleur wel degelijk anders. Bij de vorige variant was de pen namelijk te verkrijgen in Lavender en Yellow. Vooral die laatste wist veel hoge ogen te gooien. Op de uitnodiging van de Galaxy Note 10 onthulling zijn de felle kleuren weggelaten en hebben we te maken met een glimmende zwarte stylus.

Wat de Galaxy Note 10 serie daadwerkelijk te bieden heeft, zal Samsung op 7 augustus dus gaan onthullen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Op deze datum ziet de Samsung Galaxy Note 10 het daglicht
Sluiten