Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 9 apr 2019

Meer details rondom Samsung Galaxy Note 10 opgedoken

We hebben de lancering van de Samsung Galaxy S10 achter de rug. Een toestel dat in maar liefst vier verschillende varianten uit is gekomen, met verschillende schermformaten. Het zal je dan ook niet verrassen dat de Koreaanse techgigant die trend doorzet met de Samsung Galaxy Note 10.

Samsung Galaxy Note 10

Naar verluidt wordt de opvolger van de Galaxy Note 9 uitgebracht in twee verschillende schermformaten. Ook kun je op een variant rekenen met 5G. Althans, dat is wat doorgaans betrouwbare bronnen van ETNews beweren.

De Galaxy Note 10 komt naar verluidt uit met een 6.28-inch scherm of een 6.75-inch scherm. Daarmee biedt Samsung alsnog meerdere opties als je een smartphone met een enorm scherm wilt, zonder dat je een tablet in je hand hebt. Al verschillen de meningen daarover.

Een 6.28-inch scherm valt tussen de 6.1-inch Galaxy S10 en de 6.4-inch Galaxy S10 Plus. Op zich nog een handzaam formaatje dus, zeker met de dunne schermranden die de fabrikant anno 2019 weet te realiseren.

Vier modellen

Volgens ETNews komen beide modellen ook uit in een variant met 5G, waarmee je dus in totaal op vier verschillende versies van de Galaxy Note 10 uitkomt. En dan hebben we het nog niet eens over de verschillende opties qua werkgeheugen en opslaggeheugen.

Tevens melden dezelfde bronnen dat het 5G-model vier camera’s aan de achterkant krijgt. De vierde sensor is dan waarschijnlijk de time-of-flight dieptesensor die we kennen van de S10 5G.

Het bieden van twee verschillende schermformaten in de Note-serie is niet iets wat we van Samsung gewend zijn. Na een relatief matig 2018 en de forse Galaxy S10 moet de Koreaanse techgigant echter stappen zetten om beide series van elkaar te onderscheiden. Sterker nog, geruchten wezen er even op dat de Note-serie volledig zou gaan stoppen. Zo ver lijkt Samsung voorlopig nog niet te willen gaan. In augustus weten we meer!

➠Check dit ook: OnePlus verrast: komt de OnePlus 7 al binnenkort?

ETNews

Reageer op artikel:
Meer details rondom Samsung Galaxy Note 10 opgedoken
Sluiten