Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 17 jul 2019

Samsung Galaxy Note 10: drie verschillende type fast chargers

De lancering van de Samsung Galaxy Note 10 lijkt nu eindelijk in zicht te zijn. Waar we gisteren eindelijk een goede prijsindicatie voor het toestel konden geven is er nu ook weer wat bekend omtrent de meerdere versies van de aankomende smartphone. Zo zou de Galaxy Note 10 Plus een zeer indrukwekkende laadfunctie bevatten.

Samsung Galaxy Note 10 Plus: supersnel opladen

Fans hebben lang moeten wachten, maar de release van de Samsung Galaxy Note 10 staat nu eindelijk voor de deur. De verwachting is dat Samsung vier verschillende modellen van het toestel zal gaan uitbrengen, inclusief een 4G en 5G versie.

Afgezien van verschillende schermafmetingen en de batterijgrootte hebben de toestellen verder identieke specificaties. Al blijkt nu dat het duurste model waarschijnlijk ook in staat gaat zijn om iets te doet dat momenteel nog bij geen enkel Samsung toestel mogelijk is, namelijk supersnel draadloos opladen.

45W Fast Charger

Een tijdje geleden hoorde we al dat de Samsung Galaxy Note 10 voorzien zou zijn van een 45w snellaadfunctie, maar later leek het erop dat deze voor de Galaxy A90 bewaard zou gaan worden.

De frequente leaker Ice universe bleef er echter van overtuigd dat ook de luxe variant van de Galaxy Note 10 in staat gaat zijn om zich zo snel weer op te laden. Tevens zal het toestel volgens hem ook nog eens comptabel zijn met draadloze 20W opladers:

Liefhebbers zullen echter wel een aanvullende oplader moeten aanschaffen om tot dergelijke snelheden te komen. Dit omdat de bijgevoegde oplader een 25W variant met draad gaat zijn.

Ondanks dat Ice universe een vrij goede reputatie heeft als het gaat om het voorspellen van Samsung´s keuzes blijft het natuurlijk slechts een gerucht. Al verwachten we de komende dagen meer nieuws omtrent het Samsung Galaxy Note 10 toestel, dus blijf vooral ons Samsung overzicht in de gaten houden.

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy Note 10: drie verschillende type fast chargers
Sluiten