Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 30 juli 2019

Samsung Galaxy Note 10: maak kennis met de roze variant!

De afgelopen maanden zijn we bedolven onder de geruchten omtrent de Samsung Galaxy Note 10 en Note 10+. Op 7 augustus onthult de producent het nieuwe vlaggenschip in New York en krijgen we officieel antwoord op al onze vragen. Zo ook of de roze variant van de Note 10, die op dit moment rond gaat op het internet, daadwerkelijk gaat verschijnen.

Komt Samsung met deze roze Galaxy Note 10 variant?

Nu de onthulling van de Samsung Galaxy Note 10 steeds dichterbij komt, lijken ook de geruchten steeds concreter te worden. Zo weten we inmiddels hoe het toestel eruit komt te zien door persbeelden die gelekt zijn, hebben we een goed idee wat het toestel gaat kosten en lijken er drie verschillende fast chargers te komen voor het vlaggenschip. Maar waar deze geruchten allemaal al bevestigd en concreet leken te zijn, komt er vandaag een aanvulling op die eerste.

Begin deze maand kregen we de eerste officiële persbeelden van de Galaxy Note 10 onder ogen te zien en vandaag lijkt het plaatje compleet te worden. We zagen al verschillende varianten van het nieuwe vlaggenschip van Samsung, maar de roze variant ontbrak nog. Daar lijkt nu verandering in te komen. We kunnen dankzij WinFuture een betere blik werpen op de roze variant van de smartphone van de Zuid-Koreaanse producent.

Samsung Galaxy Note 10 roze

Het is niet duidelijk of deze kleurenoptie de vierde en laatste optie gaat worden. Eerder zagen we de zilveren, witte en zwarte modellen al voorbij fietsen. Verschillende media hadden het destijds over een vierde variant die zomaar eens de kleur roze kon dragen. Wel moeten we in ons achterhoofd houden dat het zomaar eens zou kunnen gaan om een limited edition voor bepaalde markten. We weten dus niet of hij daadwerkelijk komt en of hij daadwerkelijk ook in Nederland beschikbaar zal zijn (mocht hij daadwerkelijk komen).

Hoe het precies zit met deze kleurenoptie, en alle andere kleuren, zien we op 7 augustus tijdens Unpacked!

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy Note 10: maak kennis met de roze variant!
Sluiten