Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 6 maart 2019

Gaat de gloednieuwe Samsung Galaxy Note 10 er zo uitzien?

Als het de afgelopen maanden ergens over ging, dan was het wel de Galaxy S10. De serie is inmiddels onthuld en verschijnt komende dinsdag in de winkels. Tijd voor ons om te richten op het andere vlaggenschip van Samsung: de Galaxy Note 10. Iets wat met deze 3D renders overigens perfect lijkt te lukken. 

Galaxy Note 10: gaat hij er zo uitzien?

De onthulling van de Galaxy Note 10 is nog een paar maanden van ons verwijderd, wat betekent dat de geruchten rondom Samsungs volgende vlaggenschip langzaamaan beginnen te komen. Iets wat we overigens sinds september ook zagen bij de Galaxy S10, welke vorige maand onthuld werd. We weten op dit moment nog erg weinig over de nieuwe Note 10, maar PhoneArena heeft met 3D renders toch al een aardig idee gegeven over het uiterlijk van het vlaggenschip. Vanwege het gebrek aan informatie lijkt het toestel simpelweg op een grotere versie van de Galaxy S10 Plus. En dat vinden we alles behalve erg.

Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note serie is altijd net een stapje innovatiever dan de Galaxy S serie die eerder in een jaar verschijnt. Dit zorgt er dus voor dat het Samsung Galaxy Note 10 waarschijnlijk een iets verbeterde, en grotere, versie van de S10 gaat worden. Iets waar ook PhoneArena rekening mee gehouden heeft tijdens het maken van de 3D renders. Om het perfect aan te pakken heeft de website de huidige informatie op een rij gezet en deze gecombineerd met de ontwikkelingen die ons te wachten staan. Het resultaat, een prachtig Galaxy Note 10!

Samsung Galaxy Note 10

Het valt uiteraard op dat de renders voorzien zijn van het kenmerkende display met een dual-selfiecamera. Daarnaast zien we, als we de Note 10 omdraaien, een vierdelig-camerasysteem zitten. Hier zitten dan ook een LED flitser en een hartslagmeter bij. Het design van het camerasysteem is niet gebaseerd op informatie, maar is naar wens van PhoneArena gemaakt. Het hele design moet overigens sowieso met een korreltje zout genomen worden. De website meldt dat de renders volledig zijn opgebouwd met schaarse informatie en een aantal eigen wensen.

Samsung Galaxy Note 10

Maar eerlijk is eerlijk: mocht Samsung het design van de Galaxy Note 10 enigszins afleiden van de Galaxy S10, dan zou dit naar ons idee alles behalve negatief zijn.

Reageer op artikel:
Gaat de gloednieuwe Samsung Galaxy Note 10 er zo uitzien?
Sluiten