Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 26/02/2019

‘Samsung Galaxy Note 10 zet grote stap met camera’s’

We hebben de onthulling van de Galaxy S10, Galaxy S10 Plus en Galaxy S10e eindelijk achter de rug. Oftewel, tijd om uit te kijken naar het volgende flagship van Samsung. Dan hebben we het natuurlijk over de Samsung Galaxy Note 10.

Samsung Galaxy Note 10

Wat camera’s en geheugen betreft was Samsung de afgelopen jaren vrij conservatief, waar de concurrentie stuntte met steeds meer, meer en nog meer.

De Galaxy S9 en Galaxy Note 9 hebben bijvoorbeeld twee camera’s aan de achterkant. Eind vorig jaar maakte de Koreaanse fabrikant echter opeens de sprong naar drie of zelfs vier camera’s voor zijn Galaxy A-serie.

Hetzelfde geldt nu ook voor de zojuist onthulde Galaxy S10 en Galaxy S10 5G. Vier is het nieuwe twee, zo lijkt het nu, want naar verluidt krijgt de Samsung Galaxy Note 10 niet drie maar vier camera’s aan de achterkant.

Als dat überhaupt al de naam van de phablet wordt, want naar verluidt wil Samsung een nieuwe strategie aanzwengelen wat naamgeving betreft.

Maar goed, terug naar de camera’s van de Galaxy Note 10, zoals we het toestel voorlopig blijven noemen.

Juich niet te vroeg

Volgens het doorgaans goed ingelichte SamMobile krijgt een toestel met het modelnummer SM-N975F vier camera’s aan de achterkant. Een modelnummer wat geheel in lijn licht met de modelnummers van de vorige Note-modellen.

Juich echter niet te vroeg. De kans is namelijk nog steeds aanwezig dat het enkel om de duurdere 5G-variant van de Galaxy Note 10 gaat. Het reguliere model krijgt er wellicht alsnog drie, maar dat is pure speculatie.

Voorlopig blijft het bij geruchten die je vooral met een flinke korrel zout moet nemen. Haal maar een flinke zak in huis, want de komende weken zal de geruchtenmolen rondom de Galaxy Note 10 rap op gang komen.

SamMobile

Reageer op artikel:
‘Samsung Galaxy Note 10 zet grote stap met camera’s’
Sluiten