Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Smartphones 22 augustus 2020

Samsung Galaxy Note 20 niets voor jou? Dit zijn de 5 beste alternatieven!

De Samsung Galaxy Note 20 serie zag begin deze maand het daglicht. Op 5 augustus zagen we de twee verschillende modellen, inclusief indrukwekkende specificaties, verschijnen. Maar wat als je niets voelt voor deze nieuwe smartphone-serie, maar wel graag een nieuwe telefoon aan wil schaffen? Welke moet je dan hebben?

In dit artikel zetten we vijf alternatieven voor je op een rij. Mensen die de Samsung Galaxy Note 20 liever links laten liggen, worden misschien wel gelukkig van een van deze smartphones.

Samsung Galaxy Note 20: de 5 beste alternatieven

Gezien het feit dat jij misschien op de Samsung Galaxy Note 20 eerst op het oog had, kijken we dit keer niet naar de prijs. De nieuwe smartphone-serie van Samsung mag zeker wat kosten, dus daarom beperken we ons in deze lijst niet met een prijsklasse. Uiteraard kijken we wel naar de beste prijs/kwaliteitverhouding, de specificaties van de smartphones en de grootte van het scherm. Wie een oogje had op de Samsung Galaxy Note 20, die wil waarschijnlijk wel het beste van het beste.

Volgens ons komen we dan op de volgende modellen uit:

#1 OnePlus 8 Pro

Waar OnePlus in de afgelopen paar jaar als flagship-killer werd neergezet, onthulde het bedrijf dit jaar zijn eerste eigen echte vlaggenschip. Het besparen op bepaalde onderdelen zit er niet meer bij en dat is goed te zien ook. De OnePlus 8 Pro is zonder twijfel de meest imposante smartphone van het bedrijf tot nu toe.

Het camerasysteem maakt indruk, de batterij gaat bijzonder lang mee en het scherm is indrukwekkend. De OnePlus 8 Pro biedt ook voldoende kracht onder de motorkap, waardoor het draaien van zware applicaties en het spelen van games een eitje is. Er is een mogelijkheid om met een vermogen van 30W draadloos te laden, maar dan moet je nog wel een speciale hub erbij kopen. Verder kunnen we niets anders zeggen, dan dat dit een geweldig alternatief is.

De OnePlus 8 Pro tik je vanaf €832 op de kop!

#2 Samsung Galaxy Note 10

Is de Samsung Galaxy Note 20 serie net iets teveel voor je? Is de prijs te hoog of ben je simpelweg niet heel enthousiast over de nieuwe functionaliteiten en het ontwerp? Dan is het zeker goed om naar het model van vorig jaar te kijken.

Naast het feit dat de smartphone inmiddels een stuk goedkoper geworden is, ziet de telefoon er ook nog wat strakker uit. Waar de vlaggenschepen van Samsung inmiddels allemaal een gigantisch camerablok op de achterkant hebben, beschikt de Note 10 en Note 10+ nog over een verticaal streepje. En dat ziet er best wel tof uit. Verder is het camerasysteem van de smartphone nog steeds goed, is hij nog steeds krachtig genoeg en blijft het scherm indrukwekkend. Een ontzettend fijn alternatief!

De Samsung Galaxy Note 10 serie is vanaf €685,95 te koop!

#3 iPhone 11 Pro Max

Is de Samsung Galaxy Note 20 serie niets voor jou, omdat je simpelweg behoefte hebt aan een iPhone? Dan kunnen we niet anders dan de iPhone 11 Pro Max aanraden. Waarschijnlijk wil jij het meeste uit een smartphone halen als je de Galaxy Note 20 op je verlanglijst hebt staan. En dat kan ook zeker met de iPhone 11 Pro Max.

Beter dan dit wordt het, op iPhone-gebied, simpelweg niet. De iPhone 11 Pro Max beschikt over het grootste scherm, de grootste batterij en geeft het meest premium-gevoel. De telefoon beschikt over een triple-camerasysteem dat veel indruk weet te maken en is krachtig genoeg om te draaien wat je maar wil. Zelfs het bewerken van een video lukt makkelijk op de Pro Max. Bestaat jouw technologie-collectie uit meer Apple apparaten, dan zal je ook zeker blij worden van het ecosysteem. Alle apparaten staan uitstekend in verbinding met elkaar, dus des te meer reden om hem om de kop te tikken. Al is de prijs/kwaliteit verhouding wel iets slechter dan bij de toptoestellen van Android.

De iPhone 11 Pro Max is vanaf €1079 op de kop te tikken!

#4 Samsung Galaxy S20

Is het nieuwe vlaggenschip van Samsung niets voor jou? Vind je de smartphones te duur of te groot? Dan is het zeker mogelijk om een model uit de Samsung Galaxy S20 te kiezen. Waar de Ultra-variant je niet heel veel anders geeft dan de Note 20-serie, zal de reguliere S20 je zeker goed bedienen.

De Samsung Galaxy S20 is wat dat betreft een topalternatief van de Samsung Galaxy Note 20 voor mensen die het allemaal iets compacter willen. De telefoon pas uitstekend in de hand, beschikt over een indrukwekkend camerasysteem en een geweldig beeldscherm. Naast de hoge resolutie en de indrukwekkende kwaliteit, ververst je scherm ook nog eens met een snelheid van 120Hz. Al moeten we er wel bij zeggen dat je batterij dat niet heel erg leuk vindt.

De Samsung Galaxy S20 is vanaf €710 te koop!

#5 iPhone 11

Wil je een iPhone op de kop tikken, maar is die iPhone 11 Pro Max het niet waard? Dan is de iPhone 11 zonder twijfel een betere deal.

De smartphone beschikt over een uitstekende batterij, een groot beeldscherm en wederom een indrukwekkend camerasysteem. Je doet het simpelweg met een lens minder en ook het scherm is een stukje kleiner. Maar goed, dat merk je dan ook zeker in de prijs. Het enige grote nadeel, naar ons idee, is het feit dat het gaat om een LCD-scherm. De kwaliteit ligt wat dat betreft niet echt hoog. Maar verder kunnen we niet anders dan zeggen dat deze smartphone een uitstekende deal is. En ook zeker een goede variant op de Samsung Galaxy Note 20 serie!

De iPhone 11 tik je vanaf €744 op de kop! 

Meer Samsung Galaxy Note 20

We hebben je uiteraard meer te vertellen over de Samsung Galaxy Note 20 serie. In de afgelopen maanden hebben we niet alleen de geruchten gevolgd, maar hielden we je ook via officiële weg op de hoogte. Benieuwd wat er allemaal over de smartphone schreven? Check dan zeker even ons overzicht!

Dit artikel is voorzien van affiliate links. Het betekent simpelweg dat wanneer jij een artikel koopt via een van bovenstaande linkjes, dat wij daar een klein percentage van krijgen. Voor jou verandert er helemaal niets, maar voor ons is het mooi meegenomen!

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy Note 20 niets voor jou? Dit zijn de 5 beste alternatieven!
Sluiten